Nyheter

Milstolpe: Nu har Allison Transmission levererat två miljoner 1000/2000-växellådor

Allison Transmission, designer och tillverkare av traditionella och elektrifierade drivlösningar, har nyligen levererat sin 2 miljonte växellåda från 1000/2000-serierna. Detta är en milstolpe i företagets historia av att tillhandahålla pålitliga och slitstarka växellådor för lätta och medelstora kommersiella fordon.

Nyligen firade Allison Transmission leveransen av växellåda nummer två miljoner, från serierna 1000 Series™ och 2000 Series™. Dessa växellådor är designade för att passa lätta och medelstora kommersiella fordon, och är byggda för pålitlig, produktiv och bränsleeffektiv drift. Den 2 miljonte växellådan levererades till Penske Truck Leasing, en ledande global leverantör av transporttjänster.

– Vi är stolta över att nå denna betydelsefulla milstolpe i produktionen och leveransen av växellådor från 1000/2000-serierna, säger Rod Luke, VD vid Plant 4 1000/2000 Series Production hos Allison Transmission.

Han fortsätter:

– Denna prestation talar om Allisons långvariga engagemang för att tillverka högkvalitativa drivlösningar som bevisligen hjälper våra flottkunder att fungera mer effektivt och förbättrar hur världen fungerar. Pålitlighet är Allisons tradition, och våra serier 1000 och 2000 har varit hörnstenar i att etablera Allisons rykte för kvalitet, pålitlighet och hållbarhet sedan lanseringen av denna produkt 1998.

Ett partnerskap som maximerar produktiviteten

Allisons 1000 Series™ och 2000 Series™ kan hittas överallt i våra samhällen, från ambulanser och skolbussar, till pickupbilar och distributionslastbilar som stödjer företag, viktig infrastruktur och viktiga stödtjänster. Serierna förblir branschens riktmärken på en marknad som betjänar kompromisslösa slutanvändare.

Allison firade leveransen under ett event på huvudkontoret i Indianapolis. Penske Truck Leasing fanns på plats för firandet och för att formellt acceptera milstolpsenheten.

– På Penske rustar vi våra mellanstora kommersiella fordon med Allisons helautomatiska växellådor, mycket tack vare dess montering i världsklass, öga för detaljer och engagemang för perfektion. Vi vet att vi kan lita på att de fungerar som de ska och kan maximera produktiviteten för vår flotta och våra kunder, berättade Paul Rosa, Senior Vice President of Procurement and Fleet Planning hos Penske Truck Leasing, och avslutar:

– Vi är glada över att ta emot Allisons 2 miljonte växellåda från 1000/2000-serierna och vi ser fram emot vårt fortsatta partnerskap.