Nyheter

Nya smarta cykelgaraget CB4+

Som tidigare uppmärksammats så introducerar Dooman Teknik nu ytterligare en smart förvaringslösning för cyklar, en skalbar garagemodell som går att bygga vidare på i moduler.

– CB4+ är vår senaste produktmodell inom cykelförvaring, en modell som tydligt präglas av våra kunders olika önskemål, berättar Robert Kjellman på Dooman Teknik. Faktorer som säkerhet och användarvänlighet är alltid prioriterat men här har vi också jobbat med skalbarhet vilket i princip betyder att man kan bygga ut garaget efter varje unikt önskemål. 

Dessutom är Cb4+ konstruerad och paketerad för att vara så lättinstallerat som möjligt.

Precis som med Doomans andra garagemodeller finns det olika alternativ för låsning, allt från traditionell nyckel till att öppna och stänga med mobilen. För lite större verksamheter och organisationer finns det också bokningssystem med funktioner såsom t.ex. betalningslösningar att tillgå.

Exempel på kompletterande tillbehör är olika typer cykelställ, laddskåp och hjälmhållare.