Nyheter

God investering med ett mer omfattande kassasystem

Vilka behov det finns med sitt kassasystem beror till stor del på hur stor verksamheten är och hur många olika produkter man har. Hur många funktioner behöver man för att verksamheten ska kunna skötas mer funktionellt och smidigt?

När det gäller kassasystem är det viktigt att inte bara se till nuet, utan också tänka långsiktigt. Ett mer omfattande kassasystem kan vara en god investering för verksamheten.

Samhället förändras och det kommer både nya produkter och tjänster. För att kunna hänga med och erbjuda kunden det bästa och för att göra det mer smidigt för verksamheten.

I många verksamheter är det mer smidigt med ett kassasystem som är mer överskådligt för de olika kategorierna och att det finns en mobil lösning, till exempel när kunder på en restaurang vill betala med kort. Istället för att gå fram till kassan, så kan de enkelt betala vid bordet och personalen kan få en terminal med fler funktioner.

Purspot har betallösningar för alla säljkanaler, så det finns bland annat möjlighet för kunden att välja betallösningar med Swish, Paypal och olika bank- och betalkort. Betalterminalen har även ett inbyggt kassasystem och på den stora menyn blir det lättare att snabbt få en översikt.

Snabbt och smidigt

Idag är det viktigt att man kan vara både snabb och smidig, och det är en god service att inte låta kunderna vänta för länge på att få betala. Dessutom skapar det mindre stress och obekvämligheter för personalen. Med ett smidigt kassasystem kan man enkelt hantera de olika betalningsmetoderna och snabba på processen.

I branscher som restaurang, bar eller större varuhus är det smidigare med en större meny, där man snabbt hittar det som ska knappas in på notan. Det finns till exempel utrymme för flera maträtter och unika alternativ, om det behövs noteras tillägg till en maträtt. Man kan göra det smidigare genom att dela in produkterna i olika kategorier, som passar den gällande verksamheten som bäst.

Enkelt att komma igång

Du behöver bara kontakta purspot för att beställa detta smidiga kassasystem. Ni får hjälp med att aktivera alla betallösningar och sen blir kundansvarig ansvarig för att installation av systemet och att utbilda personalen. Det är dock möjligt med att få hjälp med skräddarsydda menyer, så installationen underlättas.

På så vis slipper du oroa dig för att behöva installera systemet själv och kan enkelt komma igång med det nya kassasystemet på verksamheten.  Samtidigt som du är säker på att alla funktioner finns med och att det passar era behov. Därmed kan det vara bra att gå igenom allt som behövs och om det i dagsläget finns några steg som behöver förbättras.