Nyheter

Pite Havsbad installerar laddplatser i samarbete med PiteEnergi

Pite Havsbad fortsätter sträva efter att ytterligare förbättra upplevelsen för sina gäster och besökare. Tio nya laddplatser är nu installerade och klara att möta den ökade efterfrågan av elbilsladdning.

Satsningen sker tillsammans med PiteEnergi som har levererat och installerat laddplatserna.

– Vi märker av en ökad efterfrågan från våra gäster att kunna ladda sin elbil och för oss är det en självklarhet att man ska kunna göra det hos oss. Vi vill skapa förutsättningar för våra gäster att bidra till en hållbar framtid, säger Kristofer Lundström, VD Pite Havsbad

Pite Havsbad har jobbat målmedvetet för att hitta bästa lösningen och valet föll på ett samarbete med PiteEnergi. Laddplatserna är nu klara att användas och finns tillgängliga för både gäster som tillfälligt besökande.

– Vi har ett bra samarbete med PiteEnergi och deras lösningar ger oss möjligheter att utöka eftersom. Hjälp med analys, rådgivning och installation av hårdvara och betaltjänster var något som passade oss, berättar Kristofer Lundström.

PiteEnergi ser en fortsatt hög efterfrågan inom laddning. Laddning i hemmet är fortfarande den största andelen men intresset växer även snabbt bland företag, som vill erbjuda laddmöjligheter för både sina anställda och kunder.

– Företag som vill erbjuda laddning har också behov av lösningar för att exempelvis kunna ta betalt. Vi kan erbjuda helhetslösningar där allt från rådgivning, analys och installationer av laddare tillsammans med betaltjänster är viktiga delar, säger Anders Ådemo, Marknadschef på PiteEnergi.