Nyheter

IDC utser ny ledare inom molnutskrifter 

I analysföretaget IDCs nya rapport rankas leverantörer inom molnbaserade utskriftstjänster (MPS). Rapporten tar bland annat också upp den växande efterfrågan på lösningar kopplat till hybridarbete och utser globala teknikjätten Lexmark till ledare på marknaden. 

Den nya IDC-rapporten lyfter fram hur efterfrågan på övervakning av användare, säkerhet och fjärråtkomst kopplat till utskriftstjänster ökat i takt med att allt fler jobbar på distans. Dessa faktorer har också påverkat när analysföretaget utsett årets ledare inom molnbaserade utskriftstjänster.

Teknikföretaget Lexmark, utses till ledare i rapporten på grund av företagets innovativa arbete inom moln, IoT och interaktiv analys, vilket ses möta de växande behoven på en hybrid arbetsmarknad.

IDC:s rapporter fungerar som underlag för företag när de ska välja leverantörer och samarbetspartners. I den nya rapporten kring molnbaserade utskriftstjänster är det ett antal områden som fått särskilt fokus.

Tillämpning av innovativ teknik:

Rapporten lyfter fram Lexmarks arbete med att skapa innovation inom molnbaserade utskrifter föratt förenkla utskriftsupplevelsen.

Molnbaserade lösningar:

Förmågan att erbjuda molnbaserade tjänster för att förbättra affärsresultat och lokal infrastruktur kopplat till utskriftstjänster står också i fokus och är ett område där Lexmark anses ha en stark position.

Specifik expertis:

Rapporten betonar vikten av att ha en vertikalfokuserat fokus för att hjälpa företag att hantera program som är integrerade i befintliga affärssystem och applikationer, något som Lexmark också anses starka inom.

– Vi är väldigt stolta över att Lexmark utsetts till  ledare i IDCs nya rapport. Utmärkelsen speglar vårt engagemang i att leverera branschledande moln- och IoT-lösningar som hjälper kunder att anpassa sig till den snabbt föränderliga arbetsplatsen, säger Brock Saladin, på Lexmark.