Nyheter

Företaget ni inte vill missa på Underhållsmässan 2022

En av Sveriges främsta experter på lyftlösningar, PMH International AB med över 45 års erfarenhet ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 31/5–3/6–2022.

Det kompletta produktprogrammet med ledande varumärken, spännande produktnyheter tillsammans med flera produktspecialister på plats gör det väl värt att besöka företaget i deras monter B04:22.

PMH International AB ställer ut lyftutrustning (traverser, svängkranar, telfrar, vakuumlyftare, lyftblock och lyftvagnar) i sin monter. Företaget erbjuder även samtal i enskilda mötesrum som kan förbokas redan idag.

Niklas Håkansson VD, PMH International AB:

– Det är väldigt spännande att få vara ute på mässor igen. Vi har alltid mycket folk som besöker vår monter och våra mötesrum är populära. Därför satsar vi ännu mer i år för att möta den stora efterfrågan som finns.

Traverser

Hanterar ni stora och tunga arbetsstycken som behöver lyftas och transporteras mellan arbetsstationer? Med en travers är detta enkelt, den nyttjar lokalens utrymmen optimalt och eliminerar golvbaserade hinder samtidigt som den ger en förbättrad ergonomi och precis positionering. Traverserna går att montera i både tak och golv och finns tillgängliga i manuellt och elektriskt utförande. Traverserna kan fås både i stål och aluminium.

Svängkranar

En svängkran är en enkel, smart och robust lyftlösning som effektiviserar produktionsprocessen samtidigt som den optimerar användningsområdet för lyftutrustningen. Med sin okomplicerade och snabba installation på vägg, pelare eller betonggolv är svängkranen en kostnadseffektiv lyftlösning som sätter produktivitet och säkerhet i fokus. Svängkranen kan utrustas med flertalet lyftutrustningar som ger ert företag den flexibilitet ni behöver med enkla medel för att lyfta och flytta tunga arbetsstycken.

Telfrar

Att välja rätt telfer är en av de viktigaste aspekterna för att er travers eller svängkran ska kunna ge maximal produktivitet. En telfer ska inte bara lyfta, förflytta och sänka lasten. En telfer ska minska hanteringstiden och även skydda operatören/godset. Med sitt stora sortiment erbjuder företaget telfrar för både lättare och tyngre industri med kapaciteter från 60 kilo till 125 ton som effektiviserar er hantering.

Vakuumlyftare

En vakuumlyft är en mångsidig, flexibel lyftlösning som enkelt och effektivt hanterar gods av varierande material (säck, plåt, trä, plast, sten), storlek och form. En stor fördel med en vakuumlyftare är att det går att bibehålla ett högt arbetstempo under ett helt arbetspass. En vakuumlyftare är kostnadseffektiv, den har låg initial kostnad och låg driftkostnad. Vakuumlyftarna finns i pneumatiskt eller elektriskt utförande och levereras med sugfötter som passar just ert gods.

Lyftblock

Manuella lyftblock från världsledande tillverkaren KITO. PMH erbjuder spaklyftblock för att dra, spänna, positionera och säkra laster vertikalt eller horisontellt upp till 9 ton och snabblyftblock för manuella lyftarbeten upp till 50 ton. Det som symboliserar alla manuella lyftblock från japanska KITO är hög kvalité, låg egenvikt och säker konstruktion.

Lyftvagnar

PMH erbjuder ett komplett modellprogram av manuella och elektriska lyftvagnar för flertalet användningsområden. Lyftvagnarna används till att hantera kartonger, rullar, tunnor, lådor, säckar, plastbackar, skivor, kärl eller färdiga produkter. Det totala utbudet av lyftvagnar inkluderar rullyftare, gaffellyftvagnar, handtruckar, motorlyftvagnar, höglyftare, staplare, tiltvagnar, fatvändare och vågvagnar. Vagnarnas ergonomiska och användarvänliga design säkerställer effektiva och ergonomiska lyft med full mobilitet.

Om PMH International AB

PMH International AB är ett ledande företag med ett komplett produktprogram för lyft och materialhantering till den svenska industrin med över 45 års erfarenhet. PMH erbjuder ett totalkoncept inom “lyft” där även konstruktion, montage och service ingår.

Se hela utbudet från:
PMH International AB på
www.pmh.se