Nyheter

Nya IVECO Daily

– Vi har fått en ny fantastisk transportbil och nu är det fritt fram för alla kunder att komma och testa nya Daily, säger Anders Nilsson, försäljningsdirektör för IVECO Sweden AB.

Den senaste nya versionen av Daily är banbrytande med sina nya adaptiva och intelligenta lösningar som tar interaktion och samarbete med förare och ägare till en ny nivå genom att göra fordonet till en verklig partner att samarbeta med för att skapa ett framgångsrikt transportföretag:

Air-Pro – som utrustad med den unika intelligenta luftfjädringen med smart elektronisk styrning – en nyhet i branschen som ökar körkomforten, skyddar förare och last samt anpassar sig efter användningskraven.

IVECO Driver Pal – den Alexa-baserade nya röstassistent som gör att föraren kan kommunicera med bilen och andra förare via röstkommandon och därigenom få en säker, stressfri och bekväm körupplevelse.

Nya Daily har helt nya säten med inlägg av minnesskum i mitten av sittdynan, ryggstödet och nackskyddet – vilket är första gången för ett lätt nyttofordon. Skummet formar sig efter kroppen, ger en jämn viktfördelning och reducerar trycktopparna med upp till 30%. Detta skapar utmärkt komfort och förebygger ryggsmärtor. Långa personer sitter mer bekvämt tack vare den 20 mm längre och 15 mm tjockare främre dynan som ger bättre stöd för längre ben. Sätenas sidor och spakar har fått ny utformning som gör det lättare att kliva in i och ut ur bilen.

Motorteknik och efterbehandlingssystem – med de senaste nyheterna garanteras full efterlevnad av Euro 6-D Final och Euro VI-E vid verkliga körförhållanden under livslängden (överensstämmelsefaktor = 1. Den optimerade 2,3-litersmotorn förbrukar upp till 6% mindre bränsle och ökar Dailys användningsmöjligheter genom upp till 15 % större vridmoment för krävande uppgifter.

Samtidigt som mycket är nytt har IVECO Daily behållit sina starka sidor:

3,5 tons dragvikt på nästan samtliga modeller och att IVECO Daily är konstruerad för att tåla sin last då den är byggd som en lastbil med C-ram – gör att du kan köra tunga laster utan att förlora körkomforten, säger Anders Nilsson och fortsätter:

TELEMATIC-BOXEN är också en höjdare för våra kunder, vilket innebär att föraren kan slippa stilleståndstid och fortsätta köra genom att upprätta direktkontakt mellan fordonet och IVECO´s kontrollrum, där ett särskilt team av IVECO-specialister övervakar realtidsdata, utför fjärrdiagnoser och kan uppdatera fordonets programvara. På så vis kan man hitta problem innan de uppstår och vidta förebyggande åtgärder – i många fall kan IVECO till och med lösa problemen på distans så att fordonet kan fortsätta köra utan driftstopp.

IVECO Dailys topputrustade kampanjmodeller Fast Lane, som finns i flera olika modeller, diesel, HVO eller gas, samtliga med tre års fabriksgaranti, blir naturligtvis kvar 2022. Och det bästa av allt är att vi har transportbilar för snabb leverans. Dessutom har vi lanserat en helt ny kampanjsida (www.ivecodaily.se) som gör det enkelt för kunderna att komma i kontakt med IVECO och får en perfekt överblick av våra kampanjfordon, avslutar Anders Nilsson.