Nyheter

Anne Haaber-Bernth blir ny landschef för ServiceNow i Sverige

ServiceNow meddelar att Anne Haaber-Bernth har rekryterats som landschef för att driva den fortsatta expansionen i Sverige. Hon tillträder den 16 maj 2022.

Innan hon kom till ServiceNow har Anne Haaber-Bernth haft ledande roller på lokal och internationell nivå på några av världens mest framstående IT-verksamheter, däribland IBM och SAP. Hon kommer närmast från rollen som Head of Solutioning Center, Cloud Success Services EMEA North på SAP, och var dessförinnan verkställande direktör för SAP i Sverige.

– Det här var en unik möjlighet och ett tillfälle man måste fånga, att få möjlighet att komma till vad som kommer att vara det definierande mjukvaruföretaget för det här århundrandet, och bidra till framgången. ServiceNow är ett företag där man vill vara, inte bara på grund av tillväxten, utan också på grund av energin och den skickliga ledningen. Jag ser fram emot att lära känna våra fantastiska medarbetare, kunder och partners, och bli en del av ServiceNow-kulturen, säger Anne Haaber-Bernth.

– Jag är mycket glad att kunna välkomna Anne Haaber-Bernth till oss, vid en mycket viktig tidpunkt för vår svenska verksamhet. Hon tar med sig omfattande erfarenhet av affärsledning och en förståelse för helhetsbilden av de behov kunder i ledande ställning har av en digitaliseringspartner. I sina tidigare roller på stora IT-företag har hon drivit stark tillväxt. Hon passar in mycket bra, både för våra affärsmål och i vår kultur, säger Michael Maas, VP och General Manager EMEA North, ServiceNow.

Anne Haaber-Bernths företrädare Johan Dahlin började på ServiceNow 2012 som en av de allra första anställda i Sverige. Han kommer nu att övergå till en internationell roll på företaget, som Senior Advisor EMEA.

– Vi vill skapa de perfekta förutsättningarna för att genomföra vår go-to-market-strategi på bästa sätt. Med tio års erfarenhet inifrån ServiceNow, där han byggt vår svenska verksamhet från en anspråkslös början till att bli en etablerad marknadsledare inom digitala workflows, är Johan idealisk för den här rollen. Med honom som fokuspunkt, kommer vi att använda den samlade expertisen i vårt ledarorganisation för att driva förändring och bli ännu mer effektiva på att utveckla och förverkliga i stor skala, säger Ulrik Nehammer, President, EMEA, ServiceNow. Vår svenska organisation är i toppskick, med fantastiska och innovativa kunder och ett mycket starkt och omfattande ekosystem av partners. Jag ser fram emot att gemensamt med Anne bygga vidare på den framgången.