Nyheter

Siberia Low Rider – En LED-ramp i slimmad design

Strands Lighting Division presenterar Siberia Low Rider, den mest slimmade LED-rampen i Strands Lighting Divisions produktsortiment med en höjd på endast 3 cm och ett djup på 5 cm. En LED-ramp med fyra E-godkända funktioner – varningsljus och trippelpositionsljus. 

Idén med Siberia Low Rider är att ge en helt ny typ av LED-ramp i en klassisk Siberia design, i två storlekar. Välj mellan 10” och 30”.

Produkten är för den som vill sticka ut från mängden med en superslimmad design och fyra funktioner – ett kraftfullt varningsljus perfekt för europeiska vägar och ett trippelpositionsljus vilket är det mest avancerade hittills i Siberia-familjen med ett unikt sken.

Välj mellan orange, vitt eller rött ljus. Alla funktioner är E-godkända och kan monteras på olika positioner på fordonet beroende på vilket ljus du vill använda. Perfekt antingen framtill, i mitten av grillen, på taket, på sidorna, på fotstegen eller baktill.

Oavsett vart man monterar Siberia Low Rider garanterar vi synlighet, säkerhet och långvarig produkthållbarhet med vår unika tre-åriga funktionsgaranti.

Spänningen på 10-32V DC gör det enkelt att montera Siberia Low Rider på alla fordon som behöver varningsljus och positionsljus som ATV, UTV, bilar och lastbilar eller släpvagnar, traktorer, entreprenad- och jordbruksmaskiner. Siberia Low Rider kommer med en 2,5 meter lång mantlad kabel med separata kabeländar för att lätt kontrollera rampens olika funktioner.

Man kan enkelt montera och synkronisera upp till fyra enheter. Det går också utmärkt att kombinera storlekarna.