Nyheter

8 moderater: ”Hela Sverige behöver flyget”

”Förhalningen av nödvändiga beslut om Arlandas utveckling och försöken att snabbavveckla Bromma är djupt skadliga. När risken för krig och kris ökar kan inte Sveriges huvudstad förlita sig på enbart en flygplats.”

Det skriver åtta moderata politiker från olika delar av Sverige.´i en debattartikel i Altinget.se:

”Sverige är till ytan Europas femte största land. Vår gemensamma välfärd och tillväxt bygger på att vi har fungerande kommunikationer, internationell tillgänglighet och en flyginfrastruktur som binder samman hela landet och skapar en gemensam arbetsmarknad.”

”Sverige behöver helt enkelt flyget för att klara sammanhållningen och tillväxten.”

Läs hela debattartikeln här:

https://www.altinget.se/artikel/8-moderater-hela-sverige-behover-flyget