Nyheter

HPE Sverige utser Linda Swärd till VD

HPE meddelar att bolaget utsett Linda Swärd till VD för HPE Sverige. Med sig har Linda gedigen erfarenhet av ledarroller från teknikbranschen från bland annat Amazon Web Services, Microsoft och Cisco där hon arbetat mot både privat och allmän sektor i Sverige.

– Det känns riktigt roligt och jag ser fram emot att ta över ansvaret för HPE Sverige där jag blir del av ett fantastiskt team. Digitaliseringen av våra kunders verksamhet och hur teknik kan bidra till samhällsnytta är väldigt intressant och jag ser fram emot, tillsammans med våra partners, att fortsätta bidra på denna resa, kommenterar Linda.

Linda Swärd tar vid efter Anna Granö, som efter sex år i rollen axlar rollen som Sales VP för HPE NWE (North-Western Europe), regionen där sju länder inklusive Sverige ingår.

Ändringen verkställdes formellt den 25 april 2022. För intervjuförfrågningar med Linda Swärd, kontakta Geelmuyden Kiese.