Nyheter

Marknadens första extraljus med dynamiskt start-up positionsljus

BriodLights fortsätter pumpa ut fordonsbelysning med innovativa och banbrytande lösningar. Denna gång i form av OZZ extraljus och Extender extraljusramp, som båda har ett modernt tillskott i form av ett integrerat och dynamiskt start-up positionsljus. OZZ och Extender är de första extraljusen med den här funktionen på marknaden.

Tekniken i det integrerade start-up positionsljuset gör att extrabelysningen tänds med en mjuk vågliknande rörelse, istället för att tändas och släckas maximalt redan från sekunden du slår på det. Den mjuka övergången mellan släckt och tänt ger ett behagligt, och framförallt snyggt intryck. Välj mellan positionsljus i vitt eller orange. BriodLights är det första varumärket på marknaden med att lansera extraljus med denna funktion.

OZZ extraljus – belysning med stor variation

OZZ är ett runt extraljus vars design rimmar väl med det kaxiga uttryck som numera blivit så karaktäristiskt för BriodLights produkter. Du kan inte bara välja vilken färg du vill ha på själva positionsljuset. Till skillnad från övrig belysning i BriodLights sortiment kan du även välja att få OZZ extraljus med lamphus i antingen vitt eller svart – allt för att smälta in så snyggt som möjligt på ditt fordon.

Det är inte bara design och innovation som imponerar! BriodLights OZZ LED extraljus har hela 7010 uppmätta lumen. För den riktigt ljustörstande finns även boostfunktionen som istället ger 10 600 lumen och når 1 lux vid 680 meter. Driving Beam ljusbilden är en favorit bland många, då den är både bred och lång och därmed täcker upp körbanan såväl framåt som åt sidorna. Med en färgtemperatur på 5700 K är ljuset behagligt både i beckmörker och längs snötäckta vägar.

Extender extraljusramp – smälter in perfekt i ditt fordon

Tack vare att Extender extraljusramp är kurvad till sin form följer den rundningen i fronten och kommer smälta in perfekt i ditt fordon. Dessutom har den ett robust och helgjutet lamphus som är extra motståndskraftig mot att smuts och fukt tränger in i rampen.

Extender mäter 7500 uppmätta lumen och når 1 Lux på 460 meter. Likt OZZ extraljus har även Extender den omtyckta Driving Beam ljusbilden. Den täckande ljusbilden tillsammans med en färgtemperatur på 6000 K gör att du kan känna dig trygg i att Extender lyser upp vägen ordentligt i såväl snöyra som kolsvarta skogsvägar.

– OZZ och Extender är två lampor där man får verkligt bra belysning men också flera detaljer som ger lamporna en hög ”wow-faktor”. Det dynamiska positionsljuset är riktigt snyggt och något som jag tror vi kommer se mer av framöver. Det är också roligt att vi med OZZ runda extraljus, den här gången kan erbjuda våra kunder att köpa extraljuset med både vitt och svart lamphus, säger Henrik Fransson, produktchef BriodLights.