Nyheter

ABS Wheels blir officiell distributör av ARCEO Wheels

ARCEO Wheels har på kort tid blivit lite av en favorit bland svenska konsumenter då de erbjudit attraktiv design och kvalité till ett marknadsmässigt bra pris. ABS Wheels som under en tid haft ARCEO Wheels sortiment till försäljning skriver nu avtal med ARCEO Wheels om att bli officiell distributör i Norden.

Trots att ARCEO Wheels är ett relativt nytt varumärke på den svenska fälg-marknaden har de tillverkat fälgar i över 20 år. De har därmed en gedigen erfarenhet och är starkt etablerade på den europeiska marknaden och finns representerade i princip samtliga europeiska länder.

ARCEO Wheels tillverkar sina fälgar i högteknologiska fabriker i Europa och har kontor i bl.a Dortmund, mitt i Europas bil-hjärta. Samtliga av ARCEO Wheels fälgar är TUF certifierade – en kvalitetsstämpel som många andra fälg-märken inte lever upp till.

– ARCEO Wheels har varit ett uppskattat varumärke bland våra kunder och det skall bli spännande att förstärka den sedan tidigare goda relation vi haft. Det faktum att ARCEO Wheels tillverkar sina fälgar i Europa är en strategisk fördel i dessa tider med förlängda leveranstider och ökade fraktkostnader. Säger Andie Lahdo VD på ABS Wheels.

Samarbetet träder i kraft 1:e oktober och innebär att ABS Wheels kommer att bredda sortimentet med fler fälgar från ARCEO Wheels. Främst är det modeller särskilt utvecklade till el-bilar ett alltmer växande segment.

– Vi har haft ett bra samarbete med ABS Wheels och det var därför ett naturligt steg att förstärka samarbetet ytterligare. ABS Wheels är en skicklig och pålitlig partner som vi kan känna oss trygga med att förvalta vårat varumärke i Norden. Säger M.R Tekin VD på ARCEO Wheels.