Nyheter

Norska Boyesen & Munthe fördjupar samarbetet med Exma Säkerhetssystem

Boyesen & Munthe har valt Exma Säkerhetssystem som ny leverantör av motorlås och har därmed ensamrätt av försäljningen av Exmas motorlås Protector på den norska marknaden.

Vi har länge letat efter en motorlåsproducent där vi kan vara med tidigt i utvecklingsprocessen för att säkerställa att motorlåsen håller hög standard och passar den norska marknaden, säger Atle Knudsen VD på Boyesen & Munthe AS.

Samarbetet stärker Boyesen & Munthes ställning som en fristående leverantör av elektromekanisk låsning till låssmeder och säkerhetsinstallatörer. Med Exma motorlås i Protector-serien erbjuds ett motorlås som kombinerar högsta kvalitet och säkerhet med ett rimligt pris på den norska marknaden. Motorlåset klarar tuffa miljöer och hårt ställda normkrav – samtidigt som det är enkelt att både installera och att använda.

För oss på Exma betyder det oerhört mycket att ingå ett samarbete med Boyesen & Munthe. Vi har kompletterat varandra väl i såväl elektromekaniska specifikationer som marknadens behov. Med Boyesen & Munthes breda nätverk hoppas vi fler ska få möjlighet att testa våra produkter, menar Niclas Johansson VD Exma Säkerhetssystem AB.

Motorlåsen Protector 909ML och 919ML, i både okrypterad och krypterad variant finns redan nu att tillgå i Norge genom Boyesen & Munthe. Även Exmas övriga sortiment av motorslutbleck distribueras över hela Norge av Boysen & Munthe.

Boyesen & Munthe AS är en fristående grossist inom lås, beslag och säkerhetsprodukter. De tillhandahåller brett sortiment av mekaniska- och elektromekaniske produkter samt distribution över hela landet.

Exma Säkerhetssystem AB är specialister på elektromekanisk låsning och utvecklar produkter som gör vardagen enklare och tryggare för installatörer och användare. Sortimentet sträcker sig hela vägen från flerbostaden till den mest krävande offentliga miljöer med bästa prestanda och säkerhet för varje typ av fastighet.