Nyheter

FlexQube tar första order på eQart® Line till kund i Kina

En existerande kund för eQart® Line i England går nu vidare genom att ytterligare en fabrik i koncernen, denna gång i Kina, lägger en order på eQart® Line. Ordervärdet uppgår till ca 400 000 kronor och leverans kommer att ske under 2022.

Anders Fogelberg, VD:

– Vårt eQart® Line koncept med dess låga tröskel för automation och enkelhet i implementation och drift fortsätter att tilltala många kunder och det är alltid särskilt tillfredsställande när existerande kunder går vidare med uppföljningsordrar och sprider konceptet internt i företagsgruppen.

Om FlexQube

FlexQube är ett teknikbolag med huvudkontor i Göteborg och egna verksamheter i USA, Mexiko, Tyskland, England och Sverige, och är verksamt inom vagnsbaserad materialhantering genom ett patenterat modulkoncept. FlexQube utvecklar och designar kundanpassade lösningar för både robotiserad och mekaniserad vagnslogistik. Genom företagets egenutvecklade och unika automationskoncept erbjuds robusta och självkörande robotvagnar. FlexQube har över 900 kunder i 35 länder där de primära marknaderna är Nordamerika och Europa.

FlexQubes kunder återfinns inom tillverkningsindustrin, distribution- och lagerverksamheter. Exempel på större kunder är Tesla, Amazon, Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Oda och Mann+Hummel.