Nyheter

Entreprenad Live har öppnat på Ring Knutstorp

Nu på morgonen slog Entreprenad Live upp portarna på Ring Knutstorp i Skåne. Samtidigt som besökarna började anlända byttes regnet mot solsken. Under tre dagar visar 185 utställare upp maskiner, redskap och tillbehör.

– Senast var det 200 utställare men även om det är några färre i år så är den totala ytan större. Alla maskinleverantörerna är på plats i år vilket är extra roligt, och vi har fler förhandsregistrerade besökare än 2019, säger Peter Eriksson som arrangerar mässan tillsammans med Hans-Erik Kristenson.

Dagens Infrastruktur är på plats för att rapportera från mässan. Vi letar upp nyheter och tar pulsen på entreprenadbranschen för att kunna förmedla det till våra läsare, dels på nätet, dels i kommande nummer av den tryckta tidningen.

Entreprenad Live arrangeras vartannat år i Skåne och vartannat år i Göteborg. Den skulle således ha gått i Skåne i fjol, men fick ställas in på grund av pandemin. Men nu är den alltså tillbaka på Ring Knutstorp i skånska Kågeröd.

Huvudmålgruppen för mässan är entreprenörerna som jobbar på fältet. De skall på nära håll få chansen att få en komplett presentation av vad leverantörer till branschen har att erbjuda.

En annan viktig målgrupp är alla de bolag som levererar produkter och tjänster till entreprenörerna. I en effektiv och positiv miljö skall man kunna träffa nya kunder och serva befintliga.

Entreprenad Live pågår på Ring Knutstorp torsdag, fredag och lördag. Entrén för besökare är och parkeringen är kostnadsfri.

På bilden: Lars-Olof Tandberg och Christer Nilsson från Dagens Infrastruktur