Nyheter

Uppdateringarna som tar Eco Logs F-serie till en ny nivå

Uppdateringarna som tar Eco Logs F-serie till en ny nivå Under hösten presenterar Eco Log flera, större nyheter på pendelarmsskördarna i F-serien. Uppdateringarna ökar såväl maskinernas produktivitet och prestanda som användarvänlighet, säkerhet och servicevänlighet.

Johan Nilsson, utvecklingschef på Eco Log, är en av Eco Logs medarbetare som varit delaktig i utvecklingsarbetet och införandet av uppdateringarna.

– Våra maskiner utmärker sig redan idag inom flera av områdena, inte minst genom sin produktivitet och driftsäkerhet. Utvecklingsarbetet hos oss på Eco Log är en stor och viktig del och de förbättringar som vi nu presenterar lyfter våra skördare i 500-serien ytterligare en nivå. Vår ambition är alltid att underlätta för våra kunder och ge dom förutsättningar för att bedriva lönsamma företag, så därför känns det roligt att nu få presentera resultatet av vårt arbete, berättar Johan Nilsson.

För att visa nyheterna för marknaden har fyra filmer tagits fram med fokus på områdena transmission & prestanda, servicevänlighet, produktivitet och användarvänlighet. I filmerna förklarar och visar flera av Eco Logs medarbetare vad som är nytt och vilka fördelar det innebär för kunderna. Filmerna kommer att publiceras under hösten 2022 på YouTube och i Eco Logs sociala medier.

Här är några av nyheterna som presenteras under hösten:

– Nytt styrsystem, Eco Log NexSci

– Nya paletter

– Ny bakhjulstransmission med nytt anti-spinsystem

– Förenklad hydraulik

– Nya, uppdaterade tillträdesvägar

– Omarbetad bränsletank