Nyheter

Tech Mahindra lanserar Cloud BlazeTech – maximerar affärsvärdet för molndrivna företag

Tech Mahindra, en ledande leverantör av tjänster och lösningar för digital transformation, konsultation och affärsombyggnad, lanserar i dag Cloud BlazeTech, en integrerad plattform för att maximera affärsvärdet för molndrivna företag över hela världen.

Cloud BlazeTech hjälper företag att accelerera till en molnbaserad värld. Dessutom erbjuder plattformen integrationer med hybrida molnplattformar för att tillhandahålla branschspecifika molnbaserade lösningar som driver snabbare affärsresultat. Genom Cloud BlazeTech-plattformen uppnår företag 25-30 procent kostnadsbesparingar och en 30 procentig förbättring av migreringstiden.

– Att anpassa verksamheten för molnet är ett viktigt steg mot digital transformation. Det är kärnan i alla transformativa IT-strategier och gör det möjligt för företag att bli digitala redo. Tech Mahindras Cloud BlazeTech-plattform kommer hjälpa företag i deras transformationsresa för att bli redo för molnet, säger Sudhir Nair, Chief Delivery Officer & Global Head – Infra & Cloud Business, Tech Mahindra.

– I dagens uppkopplade värld har molnet blivit nödvändigt för företag globalt. Under de senaste åren har företag insett vad kraften i molnet innebär för affärsflexibilit, innovation, kundupplevelse och de många möjligheter som molnkapacitet erbjuder. För att möta detta växande behov av molnteknik och främja vårt mål att tillhandahålla de bästa digitala lösningarna har vi lanserat Cloud BlazeTech. Vår plattform kommer att gör det möjligt för företag att gå vidare i sin resa mot molnet genom att erbjuda en flexibel och anpassningsbar lösning som hjälper dem att bli digitala föregångare, säger Suri Chawla, global chef för molntjänster, Tech Mahindra.

Tech Mahindra kommer att använda sina befintliga partnerskap med både offentliga och privata molntjänstleverantörer för att erbjuda sin lösning till kunder över hela världen.

För mer information, besök: 

https://www.techmahindra.com/en-in/infrastructure-and-cloud-services/cloud-blazetech/