Nyheter

Mondelēz International fördjupar samarbete med HCLTech

HCL Technologies (HCLTech), ett ledande globalt teknikföretag, tillkännager ett utökat flerårigt kontrakt med Mondelēz International. Samarbetet innebär att HCLTech ska förbättra Mondelēz Internationals cybersäkerhet och omvandla digitala tjänster för arbetsplatser världen över. 

För att stödja en hybridplatsmodell har Mondelēz International använt HCLTechs topprankade BigFix-plattform för att automatisera upptäcker och åtgärdande av potentiella sårbarheter. Denna plattform säkerställer att alla slutpunkter – inklusive servrar, mobila enheter och bärbara datorer – löpande uppfyller säkerhetskrav.

HCLTech kommer använda sin kompetens inom automatisering och artificiell intelligens (AI) för att göra det möjligt för Mondelēz International att erbjuda en intuitiv och personlig användarupplevelse samt snabbare problemlösning till sina drygt 100 000 anställda i 79 länder. Dessutom kommer HCLTech att skapa ett Digital Experience Office för att stödja den kontinuerliga förbättringen och automatiseringen av medarbetarupplevelsen hos Mondelēz International.

– Det är viktigt att leverera en bra upplevelse för medarbetare när arbetsvärlden förändras. Att ha produktiva och nöjda medarbetare ger i förlängningen även nöjda kunder. Därför måste vi proaktivt underhålla och hantera vår digitala arbetsmiljö. Genom att samarbete med HCLTech kan vi utnyttja den verkliga styrkan i intelligent automatisering för att driva tillväxt och förbättrad medarbetarnas upplevelse, säger Punit Jain, CTO AMEA och Global Digital Workplace Lead på Mondelēz International. 

– Vi är stolta över att fördjupa vårt partnerskap med Mondelēz International. Samarbetet är ett kvitto på den unika IP och banbrytande innovation som HCLTech byggt upp genom åren. Genom att använda vår portfölj av nästa generations AI och kognitiva lösningar kommer Mondelēz International att kunna leverera en anpassningsbar och motståndskraftig arbetsupplevelse när som helst, var som helst och på vilken enhet som helst, säger Sandeep Saxena, Executive Vice President och European Head of Diversified Industries på HCLTech.

Foto: Boskampi