Nyheter

Ny VD för Inyett

Visma-bolaget Inyett AB får ny VD från årskiftet då Rade Kocovski tar över rodret för det Helsingborgs-baserade fintechbolaget.

Rade tar över VD-posten efter Magnus Månsson, som fortsätter i sin roll som VD för Visma Financial Solutions. Rade kommer närmast från Visma Software AB, där han arbetat som ekonomichef sedan 2015.

Fintechbolaget Inyett har varit en del av Visma sedan 2019 och erbjuder en lösning där kontroll av leverantörsbetalningar och leverantörer sker automatiskt för att minimera risker, bedrägeriförsök och vanliga manuella misstag. Bolaget grundades 2009 och har nu tusentals kunder inom både privat och offentlig sektor i Sverige och i Norge.

– Inyett har ett väldigt spännande erbjudande och behovet av den här typen av lösningar ökar, det märker vi tydligt både på efterfrågan men också intresset för våra webinars och andra marknadsaktiviteter. Jag ser verkligen fram emot att få accelerera tillväxten i bolaget ytterligare med alla grymma kollegor, säger Rade Kocovski.

– Med Rade Kocovski som VD för Inyett AB kan bolaget fortsätta sin tillväxtresa och utvecklas. Rades erfarenheter som ledare i ett större software-bolag, i kombination med hans djupa kunskap om kunder och marknad kommer att vara viktiga för Inyetts fortsatta utveckling. Vi är otroligt glada över att kunna önska Rade välkommen till Inyett, säger Liv-Kari Kroken, styrelseordförande i Inyett AB