Nyheter

Historiskt säljrekord för Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line (NCL), innovatörer inom globala kryssningsresor,  rapporterar att november var en rekordstor bokningsmånad. Fredagen den 25 november var den bästa bokningsdagen i kryssningsbolagets historia, och den 28 november var den bäst bokade Cyber Monday någonsin.

NCL uppnådde därmed ett historiskt rekord i bokningsvolym under vecka 47 och satte sedan ytterligare ett nytt försäljningsrekord veckan därpå.

– Vi är på stark frammarsch och det finns inget bättre bevis för detta än vårt rekordresultat i november, månaden med störst antal bokningar i vårt kryssningsbolags historia”, säger Harry Sommer, President & Chief Executive för Norwegian Cruise Line. ”Denna prestation är ännu mer imponerande när man har i åtanke att november historiskt sett varit en av de lugnare bokningsmånaderna för vår verksamhet. I spåren av den framgångsrika lanseringen av vårt banbrytande Norwegian Prima, som redan har fått många utmärkelser, är vi på god väg mot ett fantastiskt år. Jag är mycket entusiastisk inför 2023 och allt som ännu väntar.”

Norwegian Prima har nyligen fått följande utmärkelsen:

‘Best New Ship’ in the Ocean Category of the 2022 Cruise Critic Editors’ Pick Awards

Travel Weekly Asia Readers’ Choice Awards

Best Public Space Award’ at the Cruise Ship Interiors Expo Award Ceremony

I augusti kommer ytterligare ett kryssningsfartyg att debutera i NCL:s nya Prima-klass – Norwegian Viva.