Nyheter

Årets IVECO-återförsäljare

IVECO Sweden AB har utsett årets bästa och främsta prestationer i sitt nätverk under 2022. Till Årets Återförsäljare i Sverige belönas Transportbilscenter Göteborg AB.

– Transportbilcenter startade sin verksamhet under pandemin våren 2021 och med ett fantastiskt driv och engagemang har man utvecklat hela verksamheten i en rasande fart och visat att man hör hemma bland IVECO´s ledande återförsäljare i Sverige, säger IVECO Sweden AB:s försäljningsdirektör Anders Nilsson.

Bakgrunden till IVECO´s satsning på att öka antalet återförsäljare till två i Göteborg berodde på att kunderna, ville ha både utökad service och mer närhet för att kunna få hjälp med sitt IVECO-fordon.

– Så här i efterhand är det bara att konstatera att vi fått lika stor framgång i södra Göteborg som vi tidigare haft i den norra delen med vår egna filial IVECO Göteborg, säger Anders Nilsson och fortsätter:

– I en väldigt osäker tid mitt under en pandemi har Transportbilscenter med säker hand snabbt lyckats etablera sig som en stabil och pålitlig IVECO-återförsäljare. Tack vare ett stort IVECO-hjärta har man direkt visat att både försäljning och eftermarknaden lyckats genom att man från starten kunnat erbjuda både fantastisk service och ett bra kundbemötande.

– Det känns fantastiskt att få den här utmärkelsen. Det sporrar oss att bli ännu bättre och erbjuda våra kunder en ännu bättre full-service-anläggning i det södra Göteborgs-området, säger Dennis Blomberg som är delägare och försäljningschef på Transporbilcenter i Göteborg.

Till Årets säljare har Alexander Österberg, från Kihlströms Transporbilcenter i Stockholm utsetts.

– Alexander är fortfarande en ung säljare, men han ändå visat prov på exceptionell framgång under 2022. Hans kundbemötande är unikt. Alltid service-minded och snabb på att hitta den rätta transportbilen till sina kunder, så han förtjänar verkligen titeln, säger Anders Nilsson.

Marcus Torin, Key Account Manager för IVECO Sweden fick priset för Årets Prestation tack vare hans fina arbete med de svenska storkunderna.

Titeln Årets Aftermark Hero gick till Marcus Dehlgard, som som gör ett fantastiskt arbete för Kihlströms Transporbilcenter i Stockholm.

IVECO har haft ett framgångsrikt 2022 och med en stor orderportfölj ser 2023 ut att bli lika lyckat.

– Vi har också nyligen lanserat nya transportbilen IVECO eDAILY som erbjuder marknadens bredaste modellprogram, från 3,5-7,2 ton och med en räckvidd på upp till 300 km. Och i stadskörning kan IVECO eDAILY rulla cirka 400 km. Det innebär att merparten av alla transporter i Sverige kan göras med en IVECO eDaily. Demobilarna är på gång in och vi tror mycket på IVECO eDAILY och extra stolta är vi över att den fått fantastiska recensioner i pressen, i såväl Sverige som hela Europa, avslutar Anders Nilsson.

IVECO Sweden AB:s alla utmärkelser:

Årets Återförsäljare – Transportbilscenter Göteborg

Årets Säljare – Alexander Österberg – Kihlströms Transporbilcenter – Stockholm

Årets Prestation – Marcus Torin – IVECO Sweden AB

Aftermarket Hero – Marcus Dehlgard – Kihlströms Transporbilcenter – Stockholm

På bilden: Alexander Österberg från Kihlströms Transportbilscenter i Stockholm utsågs till årets IVECO-säljare av Håkan Jönsson. (t.v)m business director och Anders Nilsson (t.h), försäljningsdirektör.