Nyheter

Första gången i Italien för nya Bobcat-produkter på SaMoTer 2023

Bobcat ställer ut på SaMoTer 2023, den viktigaste utställningen i Italien för anläggningsmaskinsektorn, och presenterar flera nyligen lanserade produktlinjer och modeller för första gången i landet.

SaMoTer ger en idealisk plattform för att visa besökarna den nya markunderhållsutrustningen (GME) från Bobcat, som inkluderar kompakttraktorer, små ledade lastare (SAL), minibandlastare, gräsklippare och gräsmattor. Med utgångspunkt i företagets framgångar på den nordamerikanska marknaden, siktar Bobcat på att rankas bland de tre bästa GME-aktörerna i Europa och att fördubbla tillväxten på den globala GME-marknaden till 2027.

Kompakta traktorer ger mångsidighet för otaliga tillämpningar

Alla Bobcat GME-modeller är robusta och mångsidiga, vilket ger utmärkt produktivitet och stor komfort. Som representation av sortimentet kommer en hyttversion av den nya kompakttraktorn CT2535 att visas på Bobcats monter på SaMoTer för första gången på den italienska marknaden.

Bobcat erbjuder tre kompakttraktorplattformar – 1000-, 2000- och 4000-serien – som har nio nya modeller från 25 till 58 hk utformade för att möta de olika behoven hos kunder i EMEA-regionen. Varje modell varierar i storlek och motorhästkraft, med möjlighet att välja mellan manuell och hydrostatisk växellåda, och mellan öppna kapell (ROPS) och hytter.

Bobcats beprövade Bob-Tach-system kommer som standard på alla maskiner med frontlastaralternativet, vilket gör det möjligt för användare att enkelt växla mellan olika Bobcat-tillbehör, för att enkelt utföra flera jobb, vilket ger värde och mångsidighet för kundernas verksamheter.

Francesca Biagini, Italien, Grekland & Iberia Attachments – GME Sales Manager:

– Dessa maskiner är mångsidiga verktygsbärare tack vare deras totala kompatibilitet med ett brett utbud av Bobcat-tillbehör som tillåter användare att maximera produktiviteten i alla applikationer som trädgårdsskötsel, jordbruk, byggnation, vägar och snöröjning, för att nämna några.