Nyheter

iLOQ etablerar sin närvaro i USA – Visar upp batterifria smarta lås på ledande säkerhetsmässa

ISC West (International Security Conference & Exposition) äger rum 28–31 mars och är den främsta mässan för den amerikanska säkerhetsindustrin 2023. På Venetian Expo i Las Vegas kommer hundratals företag att visa upp sina lösningar och nätverk med tusentals av branschfolk.

iLOQ är en teknikstörare som har förvandlat mekanisk låsning till mycket funktionell, säker och hållbar digital åtkomsthantering. Dess batterifria smarta lås och nyckellösa mobiltelefonbaserade lösningar ger fördelar för både fastighetsägare, fastighetsförvaltare och slutanvändare genom att maximera säkerheten, minimera underhålls-, administrations- och livscykelkostnader och skapa smarta boende- och arbetsmiljöer.

Med huvudkontor i Finland har iLOQ dotterbolag i 13 länder i Europa, Mellanöstern och nu även Nordamerika, partnerskap över hela världen och leveranser på över 1 200 platser i mer än 40 länder.

– Som företag har vi funnits i decennier, men USA är ett nytt land och ny marknad för iLOQ och våra banbrytande smarta lösningar. ISC West är platsen att vara för experter inom säkerhet, egendom och allmän säkerhet. Det kommer att ge den perfekta möjligheten för iLOQ att ansluta sig till det amerikanska säkerhetslandskapet och börja förändra marknadens beteende med våra störande batterifria produkter. Vi har kommit in på marknaden, vi är definitivt här för att stanna, och den nordamerikanska säkerhetsverksamheten kommer aldrig att bli densamma igen. Följ med oss ​​på vår monter för att se, testa och ”smaka” framtiden för åtkomsthantering, säger Joni Lampinen, General Manager, iLOQ USA.

– Jag är väldigt glad över att få demonstrera iLOQs batterifria ANSI-cylindrar för amerikanska affärsmän och slutanvändare. ISC West är den främsta destinationen för att visa upp innovation. Det fina med vår lösning ligger i dess enkelhet. Alla befintliga låscylindrar kan snabbt och enkelt bytas ut mot iLOQs batterifria och kabelfria cylinder för att omedelbart modernisera byggnader och säkerställa toppmodern säkerhet samtidigt som livscykelkostnaderna minskar, säger George Elias, produktchef, iLOQ North America .