Nyheter

Nya Renault Espace – sista teasern innan världspremiären

Renault har steg för steg presenterat delar av helt nya Espace. Nu är det dags för sista teasern som visar utsikten inifrån bilen. Världspremiären, då nya Espace presenteras i sin helhet, är den 28 mars kl 10.00.

Först delgav Renault namnet – Espace – och visade upp några teaserbilder på exteriören av den stora 5- och 7-sitsiga SUV:en. Nu vänder Renault ljuset mot upplevelsen ombord.

Den sjätte generationen Espace förblir trogen sina föregångares anda och fortsätter att erbjuda passagerarna en bekväm och rymlig körupplevelse.

Det enorma panorama glastaket släpper igenom solljuset över 1 m², eftersom det sträcker sig över 1,33 m på längden och 84 cm i bredd, vilket ger passagerare fram, mitt och bak i bilen, en ljusare interiör och därför en mer njutbar körupplevelse .