Nyheter

Molningenjören Leszek Ucinski har utnämnts till AWS Community Builder

Sigma Technology annonserade att Leszek Ucinski, en av deras molningenjörer, har valts ut som en av världens AWS Community Builders. Erkännandet är ett bevis på Leszeks enastående bidrag till Cloud Community och hans exceptionella nivå av auktoritet inom området.

Sigma Technology Group, en Advanced AWS Consulting Partner, annonserar att deras dotterbolag Sigma Technology Cloud fortsätter att expandera sitt team av certifierade molnexperter. Med fokus på att bygga välarbetade lösningar som driver hållbara och lönsamma projekt för sina kunder, har Sigma Technology Cloud investerat stort i att få AWS-certifikat för sina ingenjörer. Idag har företaget över 40 ingenjörer, där varje ingenjör sitter på minst ett AWS-certifikat. Det gör dem väl förberedda att ta sig an komplexa molnprojekt i varierande skala.

Den fantastiska nyheten var att Leszek Ucinski, molningenjör på Sigma Technology Cloud gick ännu längre – han blev en av 2 000 AWS Community Builders. Detta erkännande ges bara till de verkliga AWS-evangelisterna. Leszek berättar:

– Att bli listad som en av Community Builders är en stor ära för mig. Jag ser med spänning fram emot att få vara en del av denna vibrerande gemenskap av experter och utöka mitt nätverk av likasinnade människor från Cloud Community. Jag ser fram emot att samarbeta med mina kollegor för fler molninnovationer och leverera exceptionella lösningar till våra kunder.

Leszek började sin bana som deltagare i Young talent program, en intern praktik för studenter som ger dem möjlighet att göra sitt examensarbete inom IT och samtidigt utforska det kommande arbetslivet. Hans talang och kompetens uppmärksammades och Leszek erbjöds att börja jobba i teamet på heltid. På mindre än två års tid har han erhållit titeln som AWS Community Builder.

Senare under 2021 blev Jimmy Dahlqvist, chef för AWS Technology på Sigma Technology Cloud, listad som en utav 200 världsambassadörer för APN.

Rashin Kabodvand, VD för Sigma Technology Cloud:

– Som en del av vårat engagemang i att bli en toppleverantör av molntjänster på marknaden så gör vi signifikanta investeringar i att bredda våran position inom Cloud Community. Det kommer ge oss värdefulla insikter, kunskap och bästa praxis från andra specialister. Det gör oss en bättre leverantör till våra kunder. Leszek är ett glimrande exempel på unga talanger inom organisationen som snabbt utvecklar sina kunskaper och expertkompetens i molnutrymmet. Hans erkännande är ett bevis på våra pågående ansträngningar för att utveckla och bibehålla ett team av högt kvalificerade och certifierade molnexperter.