Nyheter

WaterCircles startar samarbete med Tesla Owners West Sweden

Sveriges rikstäckande officiella Tesla-klubb ”Tesla Owners West Sweden” (TOWS) och WaterCircles inleder nu ett spännande samarbete. TOWS medlemmar får i och med detta möjlighet att teckna förmånliga medlemsförsäkringar hos WaterCircles.

TOWS startades 2014 och var då en liten grupp Tesla-ägare i Västsverige som utbytte tips och råd kring sina Tesla-bilar. Sedan dess har klubben vuxit och den är idag rikstäckande. Som medlem i TOWS får man inbjudningar till evenemang och förhandsvisningar av nya Tesla-bilar. Medlemmarna får även rabatter på däck, bilvård, hotell m.m. och nu också på försäkringar hos WaterCircles. TOWS har dessutom en laddfond där en del av medlemsavgiften går till att sätta upp destinationsladdare för att på så sätt underlätta resandet för elbilsägare.

– Vi är mycket glada och förväntansfulla över samarbetet med TOWS. Vi har under en lång tid försäkrat Tesla-bilar och har precis som Tesla ett stort miljöfokus. Därför känns det naturligt att inleda ett samarbete med en organisation som TOWS. På WaterCircles har vi dessutom en s.k. miljöbilsförsäkring som innehåller det mesta man kan önska av en bilförsäkring om man kör en elbil, säger Sandra Fägerskiöld, Marknads- och kommunikationschef på WaterCircles.

WaterCircles är en uppstickare inom försäkringsbranschen och har erbjudit miljösmarta försäkringar sedan 2010. De är särskilt inriktade på att ge sina kunder en personlig service och har en kundnöjdhet på 94 %. WaterCircles har drygt 65 000 kunder, finns i både Sverige och Norge och har försäkringar för hem, villa, bil, olycksfall m.m. Deras bilförsäkring är idag rankad på första plats i Konsumenternas Försäkringsbyrås senaste jämförelse, bland grundprodukter.

– Att kunna få en bra och prisvärd försäkring för sin Tesla är det som TOWS medlemmar efterfrågar allra mest. Vi är därför oerhört glada att kunna erbjuda våra medlemmar en trygg och stabil försäkringspartner som WaterCircles och som vi kan samarbeta med under en lång tid, säger Tom Sjötun, President på Tesla Owners West Sweden.