Nyheter

Nytt Bobcat Machine IQ Telematics System

Bobcat har lanserat företagets nya Machine IQ telematiksystem, som ansluter kunder till sina maskiners information när som helst, var som helst och från vilken enhet som helst.

Bobcat Machine IQtelematics-systemet tillåter kunder att kontrollera hälsan på sina maskiner och spåra information på distans som förbättrar underhåll, säkerhet och prestanda, allt från smarta enheter eller bärbara datorer. Detta enkla och kraftfulla verktyg ger kunderna möjlighet att få ut det mesta av sin Bobcat-utrustning och uppnå mer samtidigt som de skyddar sin investering.

Bobcat Machine IQ-video:

https://youtu.be/b_4pgDasGPg

Lansering av Customer Machine IQ webb- och mobilapp

Den 20 mars 2023 lanserade Bobcat en ny version av Machine IQ – kallad Customer Machine IQ Beta – på webben och som en mobilapp för att ge alla Bobcat-kunder tillgång till denna teknik, vilket öppnar en dörr till Bobcats nya digitala värld. Denna nya version av Machine IQ finns på engelska, franska, tyska, italienska, spanska och holländska. Alla kunder i Europa och Israel har tillgång till alla premiumfunktioner i Machine IQ gratis fram till slutet av juni 2023.

Fördelar med Customer Machine IQ:

Planerat och oplanerat underhåll: Ger viktiga meddelanden för att hantera underhåll och maximera maskinens drifttid

Maskinsäkerhet: Förhindrar stöld och maskinmissbruk med funktioner för geofence, rörelsedetektering och utegångsförbud

Rapportering och analys: Granska användningsrapporter för att optimera prestanda

Registrera dig till Customer Machine IQ

Det finns olika sätt för Bobcat-kunder att ansluta till Machine IQ. De kan ansluta sig genom att gå in på webben på my.bobcat.com, skapa ett konto och logga in. Alternativt kan mobilappen för Machine IQ laddas ner från Google Play/Apple store, där det även finns QR-koder som kan skannas med kameran på en mobil enhet för att registrera dig för Machine IQ.

Viktiga fördelar med Machine IQ:

Kraften med information inom en kunds fingertoppar – få 24/7 omedelbar tillgång till viktig information på en smartphone eller dator, inklusive GPS-plats och historik, bränslenivå, arbetade timmar, felkoder och mer.

Optimal maskinanvändning och effektivitet – Machine IQ tillåter kunden att planera jobb för maximal lönsamhet genom att optimera maskinanvändningen, hålla tomgångstider till ett minimum och spåra bränsleförbrukningen.

Förbättrad säkerhet och sinnesfrid – Kundens maskiner kan skyddas genom att sätta upp geo-fences, rörelsevarningar eller utegångsförbud. På så sätt är de de första att veta om eventuella problem, tack vare anpassningsbara aviseringar.

Serviceplanering på ett enkelt sätt – tid och pengar kan sparas med Machine IQ genom att effektivt schemalägga maskinservice. Systemet tillåter kunden att utnyttja planerad stilleståndstid för att smidigt hantera arbetsplatser.

Machine IQ kan enkelt installeras på kompatibla Bobcat-maskiner som redan finns på fältet. Kunder bör kontakta sin lokala återförsäljare för att kontrollera kompatibiliteten. Bobcat-återförsäljare kan också förklara vad Machine IQ kan göra för att hjälpa kundernas företag och hur man länkar deras Bobcat-maskiner till deras konto.