Nyheter

Emil Lundgren – elteknikpartner när Göteborg Landvetter Airport uppdaterar till LED belysning

Emil Lundgrens industrienhet i Göteborg har fått förtroendet att uppdatera och installera ny belysning för P-hus Nord på Göteborg Landvetter Airport. Uppdragsgivare i projektet är Swedavia AB.

Emil Lundgren kommer att ersätta och installera belysningsarmaturer i P-hus Nord, med tillhörande ramper på Göteborg Landvetter Airport. Befintlig armatur i P-huset byts ut till LED armaturer och skapar då en hållbar energilösning.

– Vi är stolta över att få vara elteknikpartner för moderniseringen av belysningen i parkeringshuset på en av Sveriges största flygplatser. I uppdraget för Swedavia skapar vi möjlighet för ett hållbart och modernt belysningssystem som kommer att skapa energieffektivitet för P-huset och flygplatsen, säger Magnus Fredrickson enhetsansvarig för Emil Lundgren Industri i Göteborg.

Emil Lundgren kommer att utföra uppdateringen av armaturbelysningen med omgående start. Arbetet ska vara färdigställt till början av sommaren 2023.