Nyheter

ORA intar nu även Norrland

Ora expanderar igen efter uppskattade framgångar med nya återförsäljare i flera svenska städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro, Sundsvall, Helsingborg, Uppsala samt ytterligare orter. Den personliga och färgglada elbilen, som nyligen tilldelats högsta möjliga poäng och fick 5 stjärnor för sin säkerhet av Euro NCAP, får snart möta en ny publik i Luleå. ORA kommer att börja säljas av populära Bosses Bil & Motor i Luleå redan under juni månad.

Trots att bilmarknaden i stort har det tufft så finns det varumärken som ser ett ökat intresse och expanderar. Den prisade elbilen ORA är ett av de goda exemplen och nu har turen kommit till Bosses Bil & Motor i Luleå vilka har sålt bilar med framgång i Norrland genom god personlig service under lång tid. Bosses bil har en stark tradition och gedigen kunskap om branschen och de inviger sitt ORA showroom under första veckan av juni. Men expansionen har bara börjat, innan året är slut ska ORA erbjudas i alla Sveriges 20 största städer.

– Det ska bli otroligt spännande att få vara med på resan från start med att sätta ORA på bilkartan över Norra delen av Sverige! Vi har haft koll på märket under lång tid, vi fastnade för designen, de goda utrustningsnivåerna och lysande resultatet i Euro NCAP. Vi tror att ORA kommer passa perfekt för jobbpendlare och som en andrabil för dagliga körningarna i city, det säger Christoffer Alnelind, försäljningsrådgivare och delägare av Bosses Bil. 

ORA är inte bara Sveriges kanske snyggaste elbil utan även den säkraste elbilen. Euro NCAP, som är ett oberoende institut och testar säkerheten på nya bilar i Europa, meddelade häromveckan att ORA är ”Best in class” i kategorien ”Small Family Cars” där ORA fick högsta poäng och tilldelades 5-stjärnor. ORA har en design som sticker ut interiört, men kanske framför allt exteriört. En färgsprakande uppvisning i design, enkelhet och säkerhet.

Lanseringsmodellen ORA 300 PRO har plats för 5 personer, har ett rymligt baksäte, hög standardutrustning och fylld med massor av sköna, smarta funktioner. Läs mer på https://www.bossesbil.se/ora/ och www.ora.se