Nyheter

Förvandla samarbete och datoranvändning i molnet

Altair, global ledare inom beräkningsvetenskap och artificiell intelligens (AI) tillkännager de senaste uppdateringarna av sin simuleringsportfölj, Simulation 2022.3. Dessa uppdateringar bygger på förbättringarna med Simulation 2022.2 och fokuserar på molnsamarbete och datoranvändning, effektiva end-to-end-simuleringsarbetsflöden och överlägsen designskapande med AI-driven simulering.

Simulation 2022.3 ger uppdateringar till Altair One – Altairs Cloud Innovation Gateway™ – som gör det möjligt för användare att eliminera datasilos, IT-begränsningar och åtkomstbarriärer. Dessutom ger nya sömlösa digitala trådarbetsflöden som förbinder Altair One och Altair® HyperWorks® – Altairs design- och simuleringsplattform – användare att förhandsgranska och modifiera modeller, spåra data, komma åt onlinebibliotek och mer. Det bästa av allt är att användare kan göra detta och mer inom ett ekosystem för enkel inloggning som är tillgängligt från vilken plats som helst.

Effektiva end-to-end-simuleringsarbetsflöden

Simulation 2022.3 ger också nya end-to-end-arbetsflöden och funktioner till Altair® HyperMesh®, Altair® Inspire™, Altair® SimLab® och mer. Användare kan använda Inspire Fluids för att skapa, modifiera och ändra delar och sammansättningsformer som uppfyller hydrauliska designmål. Dessutom stöder Inspire nu Linux-användargränssnittet och erbjuder en ny uppsättning verktyg för att skapa geometri. Och designförbättringar av elektroniska system ger användarna kraften att utföra batterimodulmodellering och termisk analys av komplexa elektroniska system med större effektivitet än någonsin.

Låser upp överlägsen design med AI-driven simulering

Slutligen kan användare bättre fånga expertbeslut för förbättrade design-of-experiment (DOE)-resultat med Simulation 2022.3:s funktioner. Del- och elementegenskaper kan variera inom en designutforskning och utökad integration låter användare skapa allmänna länkar mellan variabler av vilken typ som helst och skapa svar från externa filtyper. Andra förbättringar förbättrar effektiviteten genom att automatiskt uppgradera modeller med designvariabler från alla utforskningskörningar.

För att upptäcka hela listan över uppdateringar och funktioner i Simulation 2022.3, besök www.altair.com/simulation-2022-3.