Nyheter

Kraftfull styrning av grindar med nya Door Master 300

Door Master 300 är en 4G-enhet som möjliggör smidig och säker grindstyrning och portöppning. Den erbjuder enkel fjärrstyrning via app eller samtal. Tack vare möjlighet att hantera upp till 300 användare och stöd för trådlösa sensorer, är denna 4G/wifi-baserade enhet det perfekta valet för alla som vill ge enkel access med bibehållen hög säkerhet till olika områden.

Door Master 300 är den ultimata lösningen även för alla som behöver byta ut sina befintliga 3G-system till 4G i samband med teknikskiftet, där 3G kommer att upphöra vid årsskiftet. Med en imponerande uppsättning funktioner ger denna enhet pålitlig grindstyrning och portöppning:

Flexibel kontroll: Door Master 300 kan enkelt styras via app eller samtal. Användare kan snabbt övervaka och kontrollera grindens status och styra enhetens funktioner direkt från sin telefon eller surfplatta.

Hög funktionalitet: Med två ingångar för gränslägesindikering och möjlighet att kompletteras med trådlösa sensorer, kan Door Master 300 erbjuda både larmövervakning och hög säkerhet.

Användarhantering: Enheten kan hantera upp till 300 individuella användare, vilket ger säker åtkomstkontroll för grindar, bommar och belysning. Utgångarna, som är reläutgångar, kan programmeras med valfri tillslagstid för att passa specifika behov.

Enkel installation och konfiguration: Door Master 300 levereras med en kompakt kapsling för enkel montering på vägg eller montageplåt. Konfigurationen kan göras via dator eller smartphone med hjälp av ett konfigurationsprogram, antingen lokalt eller på distans.

Smart funktioner: Enheten erbjuder flera smarta funktioner, inklusive magnetisk dörrkontakt för att övervaka grindens läge. Därmed kan den skicka pushnotiser vid varje öppning eller om porten/grinden lämnas öppen under längre tid än inställt. Schemaläggning är också möjlig för automatisk öppning/stängning under specifika tider.

Kraftfull och pålitlig: Door Master 300 är utrustad med en inbyggd LTE-modul som stöder de vanligaste banden i Europa, vilket garanterar snabb och stabil kommunikation. Den har också stöd för wifi. Enheten kan drivas med 9-24 VAC eller 9-24 VDC och har utgångar som klarar laster på upp till 2A @ max 60V.

Door Master 300 är utvecklad och tillverkad i Europa för att möta de högsta standarderna för kvalitet och tillförlitlighet. Genom att välja Door Master 300 får elinstallatörer och företag som säljer grindar en framtidssäker och avancerad lösning för sina kunders grindstyrningsbehov.