Nyheter

Logicenters rekryterar Martin Ohly

Nu står det klart att Logicenters har rekryterat Martin Ohly som ny General Manager i Tyskland. Han kommer senast från rollen som Head of Amazon Logistics Real Estate Germany. Martin kommer att leda samt utveckla Logicenters expansion på den tyska marknaden där det finns stora planer på att utöka närvaron under de kommande åren.

Logicenters fortsätter att expandera verksamheten i Tyskland och har nu rekryterat Martin Ohly som ska ansvara för utvecklingen i landet. Martin är en internationell fastighetsexpert med över 16 års erfarenhet inom investeringar, transaktioner, kapitalmarknader, uthyrning och företagstillgångsförvaltning för kommersiella fastigheter.

Han har tidigare arbetat för ledande globala fastighetsorganisationer som JLL, Bilfinger AG (Apleona) och METRO Properties och har fungerat som EU-avdelningschef, seniorrådgivare och ämnesexpert för olika fastighetsprojekt.

– Jag vill hälsa Martin varmt välkommen till Logicenters. Martin har en gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen och på den tyska marknaden. Det gör honom till helt rätt person att utveckla och befästa Logicenters närvaro i Tyskland ytterligare. Redan från start har han visat ett driv och engagemang samt stor förståelse för våra hållbara satsningar. Det ska bli spännande att följa Martins resa i företaget, säger Matthias Kettelhoit, CEO på Logicenters.

Martin kommer att jobba med att expandera Logicenters i Tyskland och bygga en portfölj av logistikfastigheter genom förvärv, anpassade utvecklingsprojekt och joint ventures. Arbetet kommer dessutom inkludera att bygga förtroende bland affärspartners, marknadsföra Logicenters varumärke på rätt sätt och hitta affärsmöjligheter.

– Jag är otroligt glad över att bli en del av teamet på Logicenters och driva expansionen i Tyskland. Företagets ”Triple Zero”-koncept som bidrar till att minska CO2-utsläppen i världen gör mig extra entusiastisk. Ödmjuk över det förtroende som ledningen visar mig ser jag fram emot att göra Logicenters till det främsta valet som logistikhyresvärd och affärspartner, säger Martin Ohly, General Manager på Logicenters i Tyskland.