Nyheter

Hipe lanserar AI Manager-utbildning – vill hjälpa företag dra nytta av AI-potentialen

Techbyrån Hipe lanserar koncept för att hjälpa företag att integrera AI-tjänster i det vardagliga arbetet med utbildningsmodulen ”AI Manager”. Byråns passion för gränssnittet tech och människa har lett till en process där de utbildar yrkesverksamma till att implementera AI-management i sitt dagliga arbete.

AI-tekniken har skapat nya möjligheter för företag att utveckla sina verksamheter. Men att navigera i AI-landskapet kan vara utmanande, med många olika tekniker, verktyg och bästa praxis att förstå. Det är här Hipes AI Manager-utbildning kommer in.

– När vi kombinerade Hipe och Superturken var det mitt i den blommande AI-uppenbarelsen som vi på bred front fått uppleva världen över. Snabbt blev det återigen en fråga om vilka som är benägna att lära nytt, implementera på egen hand och utveckla från sina förutsättningar som avgjorde upptagningsförmågan av all förändring. Det fick oss att vilja ta fram verktyg för våra kunder, vilket resulterat i den två dagar långa och absolut skräddarsydda utbildningen för alla som vill använda AI utifrån sina egna förutsättningar och behov. Det har på snabb tid blivit en djungel och vi leder våra kunder tryggt igenom den, säger Jennie Sinclair, grundare, Hipe.

AI Manager är en fullt integrerad lösning som hjälper din organisation att navigera genom komplexiteten i AI-världen. Med en kombination av teknisk expertis, strategisk inblick och omfattande erfarenhet inom kommunikation, arbetar vi tillsammans med dig för att skapa en skräddarsydd AI-strategi som passar din organisations unika behov och mål.

AI Manager-utbildningen innehåller:

1. AI-strategi och konsultation: Vi hjälper dig att förstå hur AI kan tillämpas i din verksamhet och skapa en tydlig plan för att uppnå dina mål.

2. Implementering och styrning: Vi hjälper till att implementera AI-lösningar i din organisation i syfte att effektivisera så att du får tid till kreativitet och innovation för att ligga före konkurrenterna.

3. Utbildning och support: Vi erbjuder utbildning för ditt team om hur de ska använda AI-verktygen vi rekommenderat, samt kontinuerlig support för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av sina AI-initiativ.

4. Kommunikation och PR: Vi kommer att hjälpa till att kommunicera dina AI-initiativ internt och externt, stärka ditt varumärkes image och skapa positiva PR-möjligheter. AI Manager är inte bara en tjänst, utan en partner på din AI-resa. Oavsett om du är i början av din AI-resa eller redan har några AI-initiativ på gång, kan vår AI Manager-tjänst hjälpa till att öka effektiviteten, minska riskerna och maximera fördelarna med AI för din organisation.

Om Hipe Agency:

Hipe Agency är en framstående kommunikationsbyrå med en stark inriktning på techindustrin. Hipes strategi är att skapa ett ekosystem av startups, medelstora och stora bolag där Hipe agerar både kommunikationsstrateg, innovationshub och nätverksspecialist. Med ett team av erfarna kommunikatörer och techentreprenörer strävar de efter att positionera Sverige som en ledande aktör inom den globala techscenen.