Nyheter

Singapore Airlines lanserar omfattande uppgradering: Gratis och obegränsad wifi för alla passagerare

Från och med den 1 juli 2023 kommer alla Singapore Airlines (SIA) resenärer att kunna njuta av obegränsad tillgång till internet oavsett kabinklass. Detta gör SIA till det första flygbolaget som erbjuder gratis wifi till alla passagerare, inklusive Premium Economy- och Economy-resenärer. Den förbättrade wifi-lösningen kommer att finnas tillgänglig på i stort sett alla flygplan – inklusive det moderna Airbus 350 som flyger mellan Köpenhamn och Singapore. 

Sommarsemestern har precis börjat när världens mest prisbelönta flygbolag, Singapore Airlines, lanserar flygbranschens hittills mest omfattande wifi-uppgradering den 1 juli. Oavsett om passagerarna reser i Business eller Economy kan de se fram emot gratis obegränsad tillgång till nätverket på 12 000 meters höjd.

– Som ett modernt flygbolag måste vi investera i framtiden och vi vill ständigt förbättra servicen för våra passagerare. Att ge alla passagerare tillgång till gratis obegränsad wifi är en viktig milstolpe i SIA:s kontinuerliga arbete med att erbjuda en extraordinär reseupplevelse från början till slut. Här i Skandinavien har vi länge haft en växande önskan från våra passagerare att vara uppkopplade från luften, så jag är säker på att den här nyheten kommer att välkomnas ombord på våra flygningar från Köpenhamn, säger Muhammad Raimi, General Manager för Singapore Airlines i Norden.

För att ta del av internettjänsten ombord måste KrisFlyer-medlemmar (medlemmar i SIA:s kundförmånsklubb) ange sina medlemsuppgifter vid bokning online under ”Hantera bokning” eller vid incheckning. Passagerare som inte är KrisFlyer-medlemmar kan registrera sig online före avgång eller ombord på flygplanet via sin egen personliga enhet.

Sedan februari har Singapore Airlines erbjudit gratis obegränsat wifi till Business Class-resenärer och PPS Club-medlemmar. I de andra kabinklasserna har medlemmar i Singapore Airlines kundklubb KrisFlyer kunnat surfa gratis i tre respektive två timmar. Andra passagerare har köpt wifi-paket.

Singapore Airlines nya wifi-erbjudande gäller för alla flygplan utom Boeing 737-800NG.