Nyheter

WTP Maskin ny generalagent i Sverige av italienska FAE

WTP Maskin AB har från och med 2023-06 19 upptagits som generalagent i Sverige av den italienska tillverkaren FAE. Omfattningen gäller hela produktkatalogen, samt reservdelar och slit delar. FAE är en kvalitetstillverkare av redskap för bl.a grävmaskiner, skid-steers, hjullastare och traktorer med sina 30 års erfarenhet.

Med över 35 000 sålda enheter världen över är dom branschledande när det gäller hydrauliskt och PTO driven utrustning för jordbearbetning och röjning.

– Det är produkter för professionella användare som vi har god erfarenhet av sen tidigare, dom passar bra in i WTP Maskin AB´s kvalitets produktportfölj. FAE redskap ligger också rätt i tiden då användandet av dessa kan minska både transporter, material och maskiner, vilket är bra för vårt miljö, säger WTP Maskin AB´s ägare Michael Sjögren.

Närmaste tiden kommer att läggas på att marknadsföra FAE på svenska marknaden och att bygga upp ett återförsäljare nät. Demonstrationsmaskiner kommer att finas tillgängliga redan under hösten. Deltagande på ett flertal mässor är planerat, bland annat Load Up North och Entreprenad live.

Läs gärna mer på:

www.wtpmaskin.se

www.fae-group.com

Bild: Gerd Altmann