Nyheter

Över 220.000 öppningar av ProGate Pro utan något ofrivilligt stopp

PostNords anläggning i Västervik har en sex meter bred skjutgrind, ProGate Pro från ABAS Protect i Ambjörnarp. Nu har den öppnats och stängts över 220.000 gånger, vilket motsvarar sträckan Västervik – München och tillbaka, utan någon som helst driftsstörning.  I över fem år har grinden fungerat felfritt vilket bevisar en industriell naturlag: Hög kvalitet ger hög tillförlitlighet.

PostNords distributionsanläggning i Västervik hanterar tiotusentals försändelser om dagen. Den stora terminalen tar varje dag emot fyra lastbilar med släp som lastar om till skåpbilar samt distributionslastbilar som far vidare. 27 brevbärare gör sina turer två gånger om dagen. Tillsammans med de drygt 50 anställda som ska till jobbet och hem, så öppnas och stängs ABAS Protects skjutgrind i runda slängar 250 gånger. Varje dag.

– Vi är glatt överraskade. Vi visste att ABAS Protect gör bra produkter, men att det skulle fungera så smärtfritt och helt utan problem var en positiv upplevelse. Järnet i Västervik som installerade grinden för fem år sedan har servat den med jämna mellanrum, säger Johan Nilsson, produktionschef, PostNord i Västervik.

ABAS ProGate Pro är en enkel- eller dubbelflyglig skjutgrind med dagöppning 4–12 meter per flygel, sammanlagt upp till 24 meter. Grinden är elegant designad med stativ och anhåll i rostfritt stål. ABAS ProGate Pro skapar trygghet och förhöjer intrycket av det inramade området.

Läs mer om ABAS Protect på:

www.abas.se

Foto: Gerd Altmann