Nyheter

Nu introduceras världens första geografiskt obegränsade gränsöverskridande betalningsplattform

Reltime, en ledande Web 3.0 fintech som specialiserar sig på banbrytande betalningsteknik, är stolta över att tillkännage ett banbrytande partnerskap med GNB Swiss Investments AG, en banbrytande finansiell institution känd för sina innovativa lösningar. Tillsammans siktar företagen på att revolutionera det finansiella landskapet genom att presentera världens första kostnadseffektiva och obegränsade gränsöverskridande betalningar med Global Impact.

Samarbetet mellan GNB Swiss och Reltime innebär ett betydande steg framåt när det gäller internationella transaktioner. Den underliggande plattformen överskrider traditionella barriärer, vilket ger individer och företag möjlighet att utföra gränsöverskridande betalningar sömlöst, effektivt och utan begränsningar av geografiska begränsningar.

GNB Swiss Investments AG grundades 2013 och är ett välkänt private equity-investerings- och projektfinansieringsföretag baserat i Zürich. Företaget samarbetar med den schweiziska finansmarknadsinspektionen (FINMA) reglerade finansiella tjänsteleverantörer, stora telekomoperatörer och banker i 30 länder i MENASA-regionen (Mellanöstern, Afrika och Sydostasien). GNB Swiss betjänar ett stort nätverk av över 2 miljarder användare genom sitt globala kundnätverk och har befäst sitt teknikrykte genom förvärv av patent, licenser och banbrytande teknologier.

– På GNB Swiss har vi alltid varit fast beslutna att tänja på gränserna för finansiell innovation. Att samarbeta med Reltime för att introducera en mycket ekonomisk och geografisk obegränsad gränsöverskridande betalning är ett bevis på vårt gemensamma engagemang för att tillhandahålla transformativa lösningar, säger Hani Salem , ordförande och VD GNB Swiss Investments AG. Denna revolutionära milstolpe kommer att omforma hur globala transaktioner genomförs och främja ekonomisk tillväxt och finansiell inkludering på en global skala.

Reltimes expertis i att utveckla banbrytande Web3 SuperApp och innovativa tjänster kompletterar GNB Swiss engagemang för excellens, vilket gör detta samarbete till en naturlig passform. Genom att utnyttja teknikens kraft, syftar partnerskapet till att omdefiniera framtiden för gränsöverskridande betalningar och ta itu med de utmaningar som historiskt sett har hindrat snabba och kostnadseffektiva internationella transaktioner.

– Vi är glada över att gå samman med GNB Swiss Investments AG för att introducera en lösning som kommer att förändra dynamiken i gränsöverskridande betalningar, säger Marlene Julo, medgrundare och styrelseordförande på Reltime. Våra kombinerade ansträngningar kommer att låsa upp nya möjligheter för företag och privatpersoner, främja starkare globala kontakter och driva ekonomiska framsteg.

Foto: Pete Linforth