Nyheter

Enviro utser Mårten Wikforss till ansvarig för IR och kommunikation

Scandinavian Enviro Systems har kontrakterat Mårten Wikforss som ny ansvarig för bolagets kommunikation och investerarrelationer.

Wikforss är fristående kommunikationsrådgivare med inriktning mot bolag inom cleantech och greentech och har bland annat varit kommunikations- och IR-ansvarig för bränslecellsbolaget PowerCell Sweden AB.

Wikforss har ett mångårigt förflutet som informationschef inom AB Volvo, bland annat i rollen som kommunikationsdirektör.

Mårten Wikforss har löpande anlitats av Enviro som rådgivare under flera år men bolaget väljer nu att formalisera samarbetet genom att ge honom en officiell roll som ansvarig för bolagets kommunikation och investerarrelationer.

Förändringen görs mot bakgrund av vårens avtal med den ledande Europeiska infrastrukturstrukturinvesteraren Antin och det därmed ökande behovet av en tätare dialog med aktiemarknaden och andra externa intressenter.