Nyheter

Acronis presenterar det första AI-baserade cyberskyddsprogrammet för konsumenter någonsin

Det globala cyberskyddsföretaget Acronis meddelade i dag att de lanserar Acronis Cyber Protect Home Office (tidigare Acronis True Image). Den innovativa programvaran innehåller en omfattande uppsättning funktioner som sömlöst integrerar säker backup och AI-baserad säkerhet, vilket gör den till den ultimata lösningen för såväl enskilda personer som familjer, hemmakontor och småföretag.

Hela 41 % av alla tillfrågade säkerhetskopierar sällan eller aldrig sina data, medan 61 % uppger att de föredrar en integrerad lösning. Eftersom världen blir allt mer sammankopplad är behovet av robust, okomplicerad och heltäckande backup och cyberskydd större än någonsin.

Acronis Cyber Protect Home Office är utformat för att hantera föränderliga cyberhot genom att integrera Acronis toppmoderna lösningar för cyberskydd och säker backup. Genom att kombinera AI-baserade försvarsmekanismer med robust backup av data, fjärrhanteringsverktyg och skydd av mobila enheter sätter Acronis standarden för ett heltäckande cyberskydd. Acronis Cyber Protect Home Office är den enda kompletta aktiva säkerhetslösningen där alla cyberskyddsbehov hanteras via en och samma lättanvända och moderna plattform.

– I takt med framstegen inom AI blir cyberbrottslingar och deras metoder allt mer avancerade, säger Gaidar Magdanurov, president på Acronis. I dag kan till och med personer med begränsade tekniska kunskaper påverka ett stort antal människor genom komplexa nätfiskeattacker och social manipulering. Det krävs en komplett cyberskyddslösning för att skydda data, program och system – med integrerad säkerhet och backup. Vi är glada att kunna presentera vår senaste version av Acronis Cyber Protect Home Office, med bättre prestanda och robustare säkerhet som skyddar användares data, enheter och hemmakontor.

Huvudfunktioner och fördelar hos Acronis Cyber Protect Home Office:

Förbättrad AI-baserad cybersäkerhet: Med innovativa AI-funktioner identifieras och neutraliseras proaktivt potentiella hot samtidigt som du får ett extra lager av säkerhet mot cyberattacker, inklusive automatiserad återställning efter utpressningsattacker. Aktivera tvåfaktorautentisering (2FA) för att maximera din säkerhet.

Backup och kloning: Acronis Cyber Protect Home Office erbjuder robusta funktioner för säker backup och kloning. Användare kan skydda sina kritiska data och system med pålitlig backup som säkerställer snabb återställning vid dataförlust eller cyberattacker.

Fjärrhantering: Användare kan övervaka och hantera sina cybersäkerhetsåtgärder var de än befinner sig i världen tack vare fjärrhanteringsverktygen. Den extra bekvämligheten och flexibiliteten gör det möjligt att snabbt reagera på alla hot som dyker upp.

Mobilapp och backup: Även om tillverkare av mobila enheter erbjuder vissa lagringsalternativ är de oftast bundna till specifika plattformar och familjer med flera enheter kanske använder flera olika operativsystem. Acronis Cyber Protect Home Office erbjuder lagringsmöjligheter för alla operativsystem och avancerad kryptering så att mobila kontakter, kalendrar, foton, filer och data hålls skyddade. Lösningen omfattar även Acronis-mobilappen för att skydda data på mobila enheter. Funktionen fungerar sömlöst på alla enheter, vilket gör det möjligt att komma åt data från vilken enhet som helst via appen eller webbgränssnittet.

Acronis Cyber Protect Home Office kan köpas online och via utvalda återförsäljare med årspaket från 49,99 USD. Mer information om funktioner, priser och hur du kommer igång hittar du på:

https://go.acronis.com/cyber-protect-home-office.

Foto: 51581