Nyheter

Max Knagge blir ny marknads- och försäljningsdirektör på Green Cargo

Max Knagge blir ny marknads- och försäljningsdirektör på Green Cargo. Max har erfarenhet från flera olika branscher, dock längst erfarenhet från flygindustrin. Max har under flera år haft olika roller inom SAS-koncernen, närmast som vd för SAS Cargo Group. Max tillträder sin tjänst på Green Cargo under mars 2024.

– Det känns mycket roligt och bra att vi har lyckats rekrytera Max till Green Cargo. Han har stor vana att driva framgångsrika förändringsarbeten och är en relationsorienterad och omtyckt chef och ledare, säger Henrik Dahlin, vd Green Cargo.

Dygnet runt fraktar våra godståg både råvaror och förädlade produkter till industrier i olika delar av Skandinavien och till kontinenten. Slutprodukterna tar i många fall tåget även till konsumenterna i ett hållbart logistiksystem som lägger grunden för Sveriges välstånd och konsumtion.

– Jag ser mycket fram emot att bli en del av Green Cargo och lära känna såväl kollegor som kunder och samarbetspartners. Det ska bli otroligt spännande att tillsammans vidareutveckla samarbetet och bidra till omställningen inom näringslivet, säger Max Knagge.