Nyheter

Nytt svenskt cybersäkerhetssamarbete

Cybersäkerhetsspecialisten Integrity360, och datasäkerhetsföretaget Varonis, har ingått ett exklusivt partnerskap i Sverige. Genom partnerskapet kommer svenska Integrity360-kunder att få exklusiv tillgång till Varonis datasäkerhetsplattform som en del av en holistisk cybersäkerhetslösning.

I takt med att företag allt oftare slår samman molnresurser och lokala lösningar har risken för dataintrång och säkerhetssårbarheter ökat. Varonis-plattformen hjälper företag genom att skydda data där den finns och att automatisera skyddet med hjälp av maskininlärning.

– Svenska organisationer har insett att traditionella cybersäkerhetslösningar har blivit utdaterade i stor utsträckning, och att lösningen numera måste klara av att skydda data där den finns, säger Jan Lindblom, Nordenansvarig på Integrity360. Genom Varonis-partnerskapet erbjuder vi nu deras prisbelönta plattform när vi hjälper våra kunder att implementera en holistisk cybersäkerhetslösning.

– Vi är glada över att samarbeta med en expert som Integrity360 på den svenska marknaden, säger Mark Wilcox, VP och General Manager på Varonis. Deras expertis och lokala närvaro kommer att säkerställa att gemensamma kunder kommer att få de mest kompletta och robusta lösningar som finns tillgängliga.

Under 2023 har Integrity360 gjort betydande satsningar på den nordiska marknaden, bland annat genom förvärvet av den lokala cybersäkerhetskonsulten Netsecure AB, och genom att göra Integrity360s Incident Response-lösningar tillgängliga på den lokala marknaden.