Nyheter

Gregor van der Mark ska leda DAF:s skandinaviska verksamhet

DAF Trucks tillkännager utnämningen av Gregor van der Mark till ny VD för dess marknadsförings- och försäljningsaktiviteter i Skandinavien. Med detta strategiska beslut bekräftar DAF Trucks sitt åtagande att ytterligare utöka sin marknadsandel i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Gregor van der Mark (58) har arbetat för DAF i 18 år. Den födde holländaren har ägnat de senaste 8 åren till att framgångsrikt leda uppstarten av den turkiska DAF-försäljningsenheten. Hans erfarenhet av att utveckla och expandera marknadsnärvaro ligger sömlöst i linje med DAF Trucks strategiska uppdrag att bli det obestridda största importvarumärket i Skandinavien.

Van der Mark uttryckte sin entusiasm över att bli utnämnd till den centrala positionen, där han kommer att fokusera på DAF Trucks mål att nå framgång i Skandinavien. ”Jag kommer att driva marknadsandelsinitiativ och nätverksutveckling för att få en betydande inverkan.”

– Vi är glada över att välkomna Gregor van der Mark som VD för Skandinavien. Hans omfattande bakgrund och beprövade meritlista gör honom till en idealisk kandidat för att öka DAF:s marknadsandel i denna viktiga region. Med hans ledarskap är vi säkra på att nå nya milstolpar och stärka vår position i Skandinavien, säger Rogier van de Garde, direktör North West på DAF Trucks NV.