Nyheter

Sigma Technology Cloud välkomnar Claes Stenborg som ny regionchef i Göteborg

Sigma Technology Cloud, specialiserat IT konsultbolag inom molnlösningar, meddelar sin fortsatta tillväxt med etableringen av en ny expansion i Göteborg. Expansionen speglar företagets vision att bli TOP 3 främsta molnleverantörer i Sverige och markerar sin position som experter och thought leaders på den svenska marknaden.

Sigma Technology Cloud har haft tre framgångsrika år av tillväxt, marknadspositionering samt utveckling med huvudkontor i Stockholm och befintliga kontor i Stockholm och Malmö.

Den nytillträdde regionchefen för Göteborg, Claes Stenborg, kommer att tillföra en gedigen erfarenhet för denna centrala roll. Med en bevisad meritlista i att driva affärsutveckling och skapa strategiska partnerskap är Claes Stenborg väldigt kapabel till att leda Sigma Technology Clouds expansion på Göteborgsmarknaden.

Rashin Kabodvand VD på Sigma Technology Cloud, kommenterade denna strategiska rörelse genom att uttrycka sin entusiasm över företagets tillväxtstrategi:

– Vi är glada över att kunna meddela den nya expansionen i Göteborg, en stad känd för sin växande gemenskap för teknik och innovation. Denna expansion är i linje med vårt strategiska mål att bli TOP 3 främsta molnleverantör inom IT branschen i Sverige. Vi tror att detta strategiska drag inte bara kommer att stärka vår närvaro i regionen utan också stärka vår förmåga att leverera ännu bättre molnlösningar till våra kunder. Med Claes Stenborg som ny Regionchef, är jag övertygad om att vi kommer att bygga långvariga partnerskap och leverera exceptionellt värde till våra kunder i regionen.

– Jag känner mig hedrad över att vara en del av ett dynamiskt och framåttänkande företag som Sigma Technology Cloud. Potentialen för tillväxt i Göteborg är enorm och jag ser fram emot att arbeta tätt med våra kunder och partners för att bidra till regionens tekniska utveckling. Tillsammans med våra experter på Sigma Technology Cloud siktar vi på att göra en betydande inverkan på det lokala tekniska landskapet, fortsätta hjälpa våra kunder med deras molnutveckling/molntranformation och deras resa till molnet.

Tillträdande regionchef Claes Stenborg delade sin entusiasm över att leda uppdraget i Göteborg:

– Sigma Technology Clouds expansion i Göteborg innebär ett strategiskt steg för att ytterligare stärka sin position på den svenska marknaden. Företagets engagemang för innovation, kundnöjdhet och att främja lokala talanger förväntas göra ett positivt bidrag till den växande gemenskapen för teknik i Göteborg.