Nyheter

CAB lanserar integrerad reservdelskatalog i CABAS

I mars i år lanserar CAB Group en ny tilläggstjänst till kalkylsystemet CABAS. CABAS Parts Catalogue är en elektronisk reservdelskatalog integrerad i CABAS. Katalogen gör det möjligt att söka reservdelsdata verifierad av bilens VIN-nummer.

Med CABAS Parts Catalogue kan användaren lägga till delar som till exempel matchar bilens utrustningspaket men inte finns i CABAS-modellens reservdelslista.

Allt på samma ställe

För att få tillgång till biltillverkarnas reservdelsinformation krävs ofta flera licenser till olika reservdelskataloger. Med CABAS Parts Catalogue får verkstaden tillgång till artikelnummer, pris och bilder på reservdelar från en rad bilmärken.

Det gör CABAS Parts Catalogue till ett perfekt komplement till CABAS som minskar administrativt arbete och gör dina kalkyler ännu bättre.

Tillförlitlig data från biltillverkaren

Sunny Norberg är produktspecialist på CAB Group och har arbetat med framtagandet av tjänsten.

– Det här är en väldigt efterfrågad funktion. Att komplettera ofullständiga kalkyler är frustrerande och kan ta lång tid. Reservdelsdata i CABAS Parts Catalogue kommer direkt från biltillverkaren och har tagits fram i samarbete med AutoDAP som är en världsledande aktör inom fordonsdata. Antalet bilmärken i katalogen ökar ständigt och för många märken redovisas även historiska reservdelsnummer.

CABAS Parts Catalogue öppnas som ett fönster i CABAS och har ett enkelt och intuitivt gränssnitt som är lätt att navigera i.

Foto: Pexels