Nyheter

Structor Mark Väst växer på svag marknad

Structor Mark Väst vinner uppdrag och rekryterar, samtidigt som många samhällsbyggnadsaktörer kämpar för överlevnad. Nu ansluter Elin Magnusson till bolaget, som siktar på att bli fler i närtid.

Structor Mark Väst erbjuder projekteringsuppdrag inom infrastruktur – mark, gata och VA. Bolaget har nyligen fått ramavtal med bland andra Kungsbacka kommun, Stenungssunds kommun, Borås stad och Halmstad. Dessutom är de delaktiga i flertalet större uppdrag i andra delar av landet, tillsammans med andra Structorbolag och samarbetspartners.

Elin Magnusson är projektör inom gata, mark och VA och kommer närmast från WSP. Hon återförenas nu med sin tidigare kollega Josefine Klintberg, som är en av medgrundarna till Structor Mark Väst.

– Jag kände direkt att det här är ett företag som ser och tar hand om sina medarbetare. Jag uppskattar möjligheten att vara delaktig och kunna påverka, i stort och smått. Det ger både arbetsglädje och utveckling, säger Elin Magnusson, projektör Structor Mark Väst.

– Vi är glada över att Elin valde att komma till oss och hoppas bli dubbelt så många konsulter inom ett år. Vi har fått in flera ramavtal och stora uppdrag med andra Structorbolag och samarbetspartners, så vi har en god framtidstro, säger Björn Sandsundet, vd och medgrundare Structor Mark Väst.

Björn Sandsundet, Olof Nilsson, Josefin Klintberg och Ai Linh Nguyen startade upp Structor Mark Väst i september 2022. Bolaget har sitt säte i Göteborg och är verksamma i både västra, östra och södra Sverige.