Nyheter

HBA introducerar två nya modeller av riktade arbetsljus, scene lights – SL157 och SL209

HBA introducerar två nya modeller av riktade arbetsljus, SL157 och SL209. Dessa arbetsljus är utformade för att effektivt belysa fordonets närområde och är idealiska för planmontage på bland annat skåpbilar, lastbilar, ambulanser och arbetsfordon.

SL157: Diskret utförande och kraftfull belysning

SL157 är en nedåtriktad arbetsbelysning, även kallat scene light, med en diskret och kompakt design som inte kompromissar med ljusstyrkan. Den levererar ett kraftfullt ljus på 1400 teoretiska lumen och 890 faktiska lumen med endast 14,4W. Det gjutna svarta aluminiumhuset gör SL157 både väderbeständig och vibrationstålig, vilket säkerställer pålitlig prestanda under alla förhållanden.

SL209: Maximal ljusspridning och tilltalande design

SL209 erbjuder en arbetsbelysning med ett kurvat hus som garanterar maximal ljusspridning och tilltalande design. Med en ljusstyrka på 1730 teoretiska lumen och 1460 faktiska lumen vid endast 13,4W, levererar SL209 kraftfull belysning med effektiv energiförbrukning. Precis som SL157, uppfyller SL209 EMC-klassen CISPR 25:3 och är konstruerad med ett gjutet svart aluminiumhus för att säkerställa hållbarhet och vibrationsbeständighet.