Nyheter

Marcus Sandlund i nyinrättad roll: Head of Commercial Caverion Sverige

I en omvärld där allt större krav ställs har Caverion Sverige uppdaterat ledningsstrukturen i syfte att ytterligare stötta våra kunder i deras utmaningar att skapa hållbara tekniska tjänster för fastigheter, industrier och infrastruktur.

I februari inrättade Caverion Sverige den nya organisationen ”Commercial” som leds av Marcus Sandlund.

– Jag är mycket glad över att Marcus i sitt nya uppdrag fortsätter utveckla Caverions kommersiella ambitioner. Vi har lärt känna honom under förra året som en engagerad, kompetent ledare och han kommer i sin nya funktion att vara viktig för våra kunder och göra avtryck i branschen. Inte minst då han utöver sin breda förståelse för affären, också har sitt hjärta i digitalisering, energieffektivisering och hållbarhetsprojekt. Våra kunder efterfrågar nya lösningar som transformerar fastighetsbestånd och verksamheter. Caverion bidrar till en hållbar framtid, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Marcus Sandlund, som har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, anslöt till Caverion i våras och utvecklar nu vidare Caverions ambitioner att vara ledande samarbetspartner för hållbara tekniska tjänster och livscykellösningar för fastigheter, industrier och infrastruktur.