Nyheter

Urban Vester ny försäljningschef hos Ledson

Ledson/Diodhuset fortsätter sin framgångsresa och hälsar Urban Vester välkommen som ny försäljningschef.

Med en framgångsrik karriär inom försäljning och ledning, är Urban Vester väl rustad för att leda Ledson försäljningsarbete framöver. Han besitter inte bara en djup förståelse och kunskap om produkterna och marknaden inom fordonsbelysning, utan har även visat förmågan att bygga och leda framgångsrika försäljningsteam.

– Jag har följt Ledson/Diodhusets imponerande resa under mina år i branschen och alltid fått en positiv bild. Framförallt har Ledson/Diodhuset ett stort kundfokus som också är någonting som ligger mig varmt om hjärtat. Jag känner att det ska bli kul och spännande att vara delaktig i denna framtidsresa, kommenterar Urban Vester.

Urban Vester har tidigare haft flera ledande positioner i branschen som bland annat försäljningschef och marknadschef. Med sin gedigna kompetens och erfarenhet inom fordonsbelysning och försäljning kommer Urban att ha en nyckelroll i Ledsons fortsatta tillväxt.

– Vi är mycket glada över att välkomna Urban som vår nya försäljningschef. Hans engagemang, kompetens och erfarenhet kompletterar och förstärker vårt team. Jag ser fram emot att tillsammans med Urban och teamet fortsätta att förse våra kunder med den bästa belysningen från Ledson, säger VD Bengt Ericsson.

Foto: Jonas KIM 

Fakta:
Diodhuset Sverige AB är ett marknadsledande företag inom fordonsbelysning. Efter många år i branschen har vi stor erfarenhet och kunskap kring vilka produkter som behövs ute på vägarna och vad hög kvalitet innebär. Med vårt produktvarumärke Ledson säljer vi marknadsledande produkter av hög kvalitet med en attraktiv design till ett pris som gör att de är tillgängliga för alla.