Nyheter

Trejon utökar eftermarknadsteamet med Johan Lundgren

Trejon, en av de ledande maskinleverantörerna inom entreprenad, skog och lantbruk utökar nu sitt eftermarknadsteam för att ytterligare förstärka sin service och kompetens gentemot sina återförsäljare och kunder. Som ett led i denna satsning välkomnar Trejon Johan Lundgren till företaget.

Johan Lundgren tillträdde sin roll på Trejon den 8 januari och har med sig en bred bakgrund som omfattar över 13 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin, med fokus på innovation och utveckling. Hans passion för lantbruk och maskiner, rotad i en uppväxt på en gård, kombinerat med hans tekniska expertis, gör honom till en perfekt tillskott för att stärka upp både den tekniska supporten och produktutvecklingen hos Trejon.

– Det som lockade med jobbet på Trejon var att få jobba i ett företag med brett produktutbud och få möjligheten att arbeta närmare återförsäljare och branschfolk än jag har gjort tidigare, berättar Johan Lundgren.

Johan kommer att spela en viktig roll i Trejons team inom teknisk support, som arbetar nära återförsäljare och deras verkstäder, vilka i sin tur ger service till alla slutkunder runt hela landet. Dessutom kommer han att vara aktivt delaktig i utvecklingen av Trejons egna varumärken, vilket ytterligare kommer att fortsätta stärka företagets position som en av de ledande inom branschen.

– Då tekniskt kunnande och support är nyckelområden för oss som tillverkare och grossist är vi extremt glada över att kunna rekrytera Johan till vårt team. Han kommer in med både rätt kunskap och rätt inställning och han kommer att vara värdefull för oss när vi fortsätter växa och utvecklas, säger Henrik Johansson, VD på Trejon.